Lovna kinologija > Prehrana pasa

Hrana za pse

<< < (15/36) > >>

dean:
Pogodio si bit. ALI! Psu probava radi svakih 16 sati, (Ivan Richter) a današnja moderna suha hrana je tako napravljena da se nakon unosa u želucu psa napuhne (u njoj ima kukuruzne krupice-palente) i da ju on vari još duže nego bi vario obično mesa jer ga zapuni. Pošto većina nas pse hrani jednom dnevno, takva hrana je kao stvorena za nas i naše pomagače... Omjeri proteina i masti u hrani su star odabira vlasnika i potreba psa.

kerber:
Top energy je dobar a nije preskup što se tiče kvalitete Hari Herak hrani svoje pse s njim mislim da to dovoljno govori.

HunterDon:

--- Citat: kerber - 10. 07. 2009. 05:50:27 ---Top energy je dobar a nije preskup što se tiče kvalitete Hari Herak hrani svoje pse s njim mislim da to dovoljno govori.

--- Kraj citata ---

Kaže kolegica da i oni hrane svoje pse tom hranom u svojoj uzgajivačnici... dr.i

http://forum.lovac.info/index.php?topic=1994.30

Znači da bi mogla biti dobra... ;) A cijena je stvarno povoljna, kad se uzme da ja svoje pseto hranim sa ProPlanom koji je gotovo dvostruko skuplji... lizi

antoniog:
Evo kolega mi je uvoznik JOSSERA hrane iz njemačke dosta solidna cijena ,a i hrana je dobra za sada ,nema mučkanja i prepakiranja kao kod neke hrane .
Čak sam vidio da je reklamiraju  u Frankonijinom katalogu ,onda mora da je dobra.

grom:
Mesa ljudi, meso je zakon!!! z5

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju