Lovna kinologija > Prehrana pasa
Hrana za pse
File:
Deane ja sam uvik za premium a moji jedu super premium, i netreba psu zato što se manje kreće davat lošiju hranu nego jednako dobru ali u malo manjoj količini...
Često mjenjanje hrane u večine pasa izaziva proljeve i slično tako da ako nemate iz nekih opravdanih razloga mjenjati neradite to ni iz hira...
NE DEBLJA SE GUDAN OD DOBRE SPIZE NEGO OD SPIRINA
grom:
Top Energy u Makarskoj 20 kg-240kn, žuta kartonska vreća. Moji je jedu odlično i u zadnje vrijeme im dajem sirovo meso i kosti kad god mogu. Ipak su to mesojedi, stavi najbolju hranu na svijetu i pola kila govedine pa ćeš vidit šta će prije uzet...
Neno:
Stavi i meni govedinu i dehidrat pa češ vidit šta ču uzet rol
dean:
--- Citat: Neno - 08. 07. 2009. 09:29:41 ---
--- Citat: dean - 08. 07. 2009. 08:35:14 ---Ne treba biti tako jaka... 20-25 % proteina i 10-15 % masti i to je to... To je dobar omjer. Nema potreba za jačom, osim kad je sezona lova, onda ova koju File predlaže... Probao sam u 4 godine koliko imam psa dosta toga i stvarno nema potrebe za Premium ako nije sezona jer se pas deblja... A moj pas je svaki dan vani u šetnji od 2-12 sati. Kako bi izgledao pas koji ne izlazi iz boksa a toliko jede...
--- Kraj citata ---
Svaka čast, samo ne znam kako tvoje kolege gledaju na to da ti je pas u lovištu u 4 i 5 mjesec po nekoliko sati dnevno?
Ili možda nije u lovištu?
--- Kraj citata ---
Svaka LU-LD bi trebalo imati, ako već nema, teren za obuka pasa gdje se može izvoditi psa 365 dana godišnje... d4
Kaj me briga kako oni na to gledaju kak su oni tu odluku donijeli i imaju isto pravo na korištenje tog terena kao i ja... z10
Slažem se sa Filetom da ne treba često mijenjat hrnau, ali ja sam tražio kaj mu najbolje paše. Za super premium hranu velim da jednostavno nema potrebe da je pas jede kad nije sezona... A tko hoće, zakaj ne... Ja po ljeti ne jedem odojka sa ražnja, nego nekaj na lešo i puno povrća i voda. A zimi čim masniju hranu. Zimi treba jaču hranu ili više hrane i psu davati, jer su i vremenski uvjeit drugačiji, treba psu energije i za grijanje tijela jer je hladno i ako se smoči... A po ljeti mu se od vrućine ne da ni micati, čemu ga toviti jakom ili obilnom hranom... Nije li to neki glas razuma?
File:
deane bez ljutnje to je ok i normalno ako govorimo o ljudima al ako se radi o psima koji samo za 1. 022222 ili tako nešto imaju metabolizam različit od vuka ne zanimaju artičoke,gljive,pomidori itd njega zanima meso i to sirovo,a najmanje da to bude jetra jer nije dobra nego po mogučnosti što više mišičnog tkiva
Po ljeti ne puno hrane al nek bude kvalitetna i galoni vode na raspolaganju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju