Lovna kinologija > Prehrana pasa
Hrana za pse
Kljunko:
Sliku sam pronašla ne jednom drugom forumu gdje se puno raspravlja o prehrani pasa z4. Da mi psi nisu u stanu ovakav koncept hranjenja bih sigurno razmotrila kao najprirodniju i psu najprimjereniju opciju. Vjerujem da bi se i financijski isplatilo kad uzmemo u obzir cijene kvalitetnijih dehidrata z6
PinzHunter:
isplatilo bi se ovako hraniti pse, ali je ovaj nacin jednostran.dehidrati su skupi ali imaju sve sto psu treba.ipak ponekad ovakav obrok cuda cini i dobro dodje nasim ljubimcima.
lucky:
Royal canin yunior, 32% proteina 20% masti, prodali mojoj ženi koja je vodila štene veterinaru i bila zabrinuta za njegovo zdravlje, platila 4 kg 190 kuna. Stvarno mu godi ali i meni bi za taj novac, opraštam mu zato što mu je tek tri mjeseca ali morat će se naviknuti na jeftiniju kojom hranim dva odrasla :hundtrinkend:
Deda M:
eto da vam se malo pridružim u raspravi o psečoj prehrani.Kako sam ljubitelj pasa više od 35 g imam pse ,svoje reči ču vam samo jedno bez obzira na nauku i veterinare Nikada pas neče biti zdrav od dehidrirane hrane kao od svježe .naravno i uz dodatak i vitamina.Znam hrpu ljudi -uzgajivača koji djele mišljenje samnom -nikada psi nisu više bili bolesni od ljudskih bolesti i krače živjeli nego sada.Sada-danas je pas star več sa 7-10 godina -ako ih doživi .Zato hranite svoje pse što više sa prirodnom hranom ,mesom i ostalim dodacima ,jel nemojmo zaboraviti da je pas mesožder-ali samo takvo hranjenje je puno skuplje i iziskuje puno više posla -i pranj posuđa,možda i svađe sa ženom koji puta.Nikada mi štenci nisu napredovali kao kada sam im kuhao i hrani sa svježom i prirodnom hranom.Eto tolko DEDA M...
fazan šumeće:
potpuno se slažem.. imam kuju i jednostavno nece nikakva kupovna sr... da jede osim one hrane u konzervi . probavo sam i hils 140kn 3 kg sa dodatkom vitamina i ništa. sad mi nedavno jedan gospodin kaže da joj dajem sirovo meso i sl. svježa jaja za sjaj dlake i mogu vam reć oporavlja se i dobiva na kilaži a nije prošlo ni 3 tj. ipak domaće je domaće d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju