Lovna kinologija > Prehrana pasa
Problem jedenja kod psa
wachtel:
Hm da, ni moja bas ne voli suhu hranu, ali je jede pomijesanu s malo pastete, jednom dnevno ako ne i dva puta i ne odustajem od toga da to mora jesti u situacijama kad nema drugoga. A normalno da izabire kad zna da moze dobiti malo kost sa vise mesa na njoj, ili pureći vrat i slično. Okreće glavu na krumpir, žgance pa čak i na tijesto... ali zato meso u svakom obliku! U buducnosti namjeravam probati i famozni BARF...sto se kilaze tice ima je vise nego dovoljno rol
Deda M:
bok -moj File ,svaka čast ribi i ja ju volim onako gradele itd. ali zašto ste ,dosta vas prešli na ono meso-od prasice i gice-to znači da klopatr MESO ,a pasima dajete ribu kad moraju meso bolje i riba nego suha umjetna klopa i zato su vam pasi vitki hao hao hao hao hao hao hao.Moram malo i ovako ali pas bi morao bar 3 x tjedno imati pravo meso.Pašteze i ostale gluposzi sa aditivima izbaciti obavezno-štetno za ljude a i za pse.Pas koji počne sa pravilnom prehranom teško ,kako teško če preči na ona sranja-suhu hranu ma kilko bila dobra i skupa.Mogao bi ja da vam još puno pričam o tome ali za sada je dosta .može na p.p. i hranite koliko god možete kvalitetno sa kuhanom ili obarenom klopom-pozdrav DEDA M..... z14 i z1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju