Lovna kinologija > Prehrana pasa
Problem jedenja kod psa
jura_:
Bok! Imam jedan veliki problem. Posavac mi neželi jesti nikakvu kupovnu hranu. Pošto mu se nistigne pripremati i kuhati dva puta dnevno viskokalorična hrana sada mi je mnogo oslabio. Dali je itko imamo takvih problema? Ako je molio bih vaše savjete kako da ga pridobim. HVALA
nazime:
Stavi tu kupovnu hranu i ostavi neko vrijeme. Onda makni. I tako opet nakon nekog vremena. Pa sutra opet. Bude on jeo, samo kad dobro ogladni. Ali nemoj biti sentimentalan pa da mu daš nešto kuhano.
SPYDER:
--- Citat: nazime - 08. 12. 2008. 21:51:42 --- Stavi tu kupovnu hranu i ostavi neko vrijeme. Onda makni. I tako opet nakon nekog vremena. Pa sutra opet. Bude on jeo, samo kad dobro ogladni. Ali nemoj biti sentimentalan pa da mu daš nešto kuhano.
--- Kraj citata ---
u potpunosti podržavam ovo, nedaj mu da te zeza
jura_:
probavao. Tri dana mu je bila u zdjelici i nije pojeo ni za jednu šaku. Dali da mu ju pokušam mljeti pa mješati sa mljekom. mislim tako da dobijem nešto kao čokolino. Jer kad mu je promješam sa nečim kuhanim jede skoro pola sata jer pazi da nebi koje zrnce hrane pojeo.
Harry P.:
Neznam... a da mu pokušaš promijeniti proizvođača hrane ili hranu sa drugim sastojcima. Moj konkretno suhu hranu sa dodatkom piletine nikada nije htio ni pomirisati ali se zato davio u ostaloj drugoj suhoj hrani.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju