Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Putopisi

Beautiful British Kolumbia, by Schultz

<< < (10/22) > >>

bat:
Odlično,prva liga guštam i gotovo

Schultz and Larsen:
Tvrdi su na pogodak...obicno sa pogodkom u plecku idu 50m ++..tako da treba pratiti i biti budan...

Ovaj jaro, je izasao iz brloga ranije od ostalih, jer mu se to vidi po tabanima koji su dobro okorili i pohabani..inace kada tek izadju iz zimskog sna, tabani im budu ko djecija guzica....interesantno je bilo gledati brloge koji su prazni na prisoju, gdje je toplije...dok na drugoj strani gdje je malo hladnije tu su tek poceli izlaziti ...

Medium...znaci to. Uvijek vodic mora da odobri strel. Za kratko vrijeme mora dati odluku i radi se o sekundama. Dogovorio sam sa vodicem da....prilikom lova, cim vidi divljac kaze....mali, medium ili shoot him hao ovo da skratimo pricu i gubljene dragocijenog vremena...vazno je doci u poziciju za streliti . Inace sa mojim kubojem sam bio jako zadobvoljan, a i on sa mnom. Dogovoren je i lov u Yukonu... d1 d1 d1

Male, rijetko pucali....ovo meso gore je od manjeg mede,....medium...na meni je da pucam, zavisi od lovne situacije...a shoot him  komanda je znacila dobar komad ..... ;D ;D ;D.   na tu sam uvijek cekao

zagi zagi zagi

JANEZ L:
Lp!

1liga ludiloo bravooo z10 z10 z10 d1 d1 d1 S&L!!! Lovski blagor!!! d1 d1 d1 z10 z10 z10 bravooo ludiloo 1liga

Lovski zdravo
Janez L

Lovac:
Komadina od Mede  m1, Koliko je to u cm visne, u kg težine cca?  pesi

Zoran:

--- Citat: Lovac - 09. 06. 2012. 22:36:04 ---Komadina od Mede  m1, Koliko je to u cm visne, u kg težine cca?  pesi

--- Kraj citata ---

ja mislim 65kg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju