Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Putopisi
Beautiful British Kolumbia, by Schultz
Lovac:
--- Citat: Zoran - 09. 06. 2012. 22:37:52 ---
--- Citat: Lovac - 09. 06. 2012. 22:36:04 ---Komadina od Mede m1, Koliko je to u cm visne, u kg težine cca? pesi
--- Kraj citata ---
ja mislim 65kg
--- Kraj citata ---
Daj na Medu od 65kg Schultz ide samo nožem, tu mu puška nebi niti trebala, mora da je bio malo ipak jači. happi
magwin:
a jarebice?
Zoran:
--- Citat: Lovac - 09. 06. 2012. 22:47:17 ---
--- Citat: Zoran - 09. 06. 2012. 22:37:52 ---
--- Citat: Lovac - 09. 06. 2012. 22:36:04 ---Komadina od Mede m1, Koliko je to u cm visne, u kg težine cca? pesi
--- Kraj citata ---
ja mislim 65kg
--- Kraj citata ---
Daj na Medu od 65kg Schultz ide samo nožem, tu mu puška nebi niti trebala, mora da je bio malo ipak jači. happi
--- Kraj citata ---
uf uf uf uf uf
hao hao hao hao hao hao hao hao hao hao
deeejan:
ma kolki god da je nije ni vazno,cestitke kolega,nego kakva mu to noga,neka rasjecena popola
Schultz and Larsen:
Ne znam za velicinu....cicovi-picovi----nije se mjerilo...inace koza se je solila velikim kolicinama soli...lobanje se kuhale i izbijelilie peroksidom...pa ce se staviti i poslati meni ovamo...filz ispod i tako to...
Ovaj terenac ide i kroz mocvaru i kroz blato, gustu sumu itd...cudo od vozila...nisam u ovoj klasi nikad vidio slicno...standardna oprema je motroka pila i bidol benzina pozadi.... hao
ovo mijesto mi je drago bilo...cekati ovdje je ljepota ....dole u vodi je cesto izlazio dabar...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju