Lovstvo > Sokolarenje
Sokolarenje
kalibar:
--- Citat: Petrinja Saker - 29. 04. 2012. 20:44:18 ---Nije činjenica dok se to ne dokaže da je to napravio legalni sokolar.Ovo su kriminalci.I o njima se ne raspravlja u temi sokolarenje.Predložio bih ti da pokrenes novu temu te da tamo izneseš dokaze o tvojim tvrdnjama.Do tada ću brist postove u kojima tvrdiš da su to činjenice.Sve ostale linkove koje postaviš ukoliko nemaju veze sa sokolarstvom ću također izbrisati jer nisu na pravom mjestu.
Sve šta dokažeš će ostati na forumu, jer je i meni u cilju da se kukolj istrijebi.
Lonk za feathered cocaine i ostale nebuloze koje nemože parrot dokazati slobodno stavi u novoj temi koju ćeš prikladno nasloviti inače će i ona biti izbrisana.
Ponavljam, sve što možeš dokazati podržavam da objaviš ali pretpostavke koje štete sokolarskom pokretu neću dopustiti.
--- Kraj citata ---
bravooo
Lazar:
Ovo da je i tebi ilj da se kukolj istrijebi mi je pomalo smijesno poslije ovakvih reakcija , ja bi reko da si slijep ne samo na jedno oko nego na oba ili si toliko posten covjek i dolazis iz toliko duboke provincije da nisi ni svjestan toga sta se u svijetu desava , bilo kako bilo zivio ti meni i vjeruj dalje u lijepi i posteni svijet sokolarstva zagi
Petrinja Saker:
Da, jesam iz provincije. I da sam još iz dublje nebi bilo dovoljno da se moram necega sramiti.Bio ja pošten ili ne to je moje. A ti kad nešto dokažeš onda objavi.Laprdanja ni tvoja ni ičija druga neću dozvoliti. A samim spominjanjem provincije dokazao si koliki si malograđanin i snob.
Lazar:
sta tu treba da se dokaze :shok:
Lazar:
u jednoj stvari si u pravu trebalo je mozda otvorit novu temu i diskutovat o ovome al brisanje i ovakva reakcija sokolara je malo cudna .....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju