Lovstvo > Sokolarenje

Sokolarenje

<< < (31/34) > >>

lovac 1:
Ma ljudi moji , pa po svuda i u svim sferama postoje malverzacije i krađa i kriminal  od političara, svečenika , privrednika,
lovaca, ribiča, nogometa, rukometa , golfa, tenisa ... itd
Ne samo kod nas več je to prisutno u cjelom svijetu u svim državama- negdje više negdje manje. Ali svuda je prisutno.
Svi smo mi krvavi ispod kože i PRILIKA ČINI LOPOVA.

Lazar:

--- Citat: lovac 1 - 19. 05. 2012. 21:40:07 ---Ma ljudi moji , pa po svuda i u svim sferama postoje malverzacije i krađa i kriminal  od političara, svečenika , privrednika,
lovaca, ribiča, nogometa, rukometa , golfa, tenisa ... itd
Ne samo kod nas več je to prisutno u cjelom svijetu u svim državama- negdje više negdje manje. Ali svuda je prisutno.
Svi smo mi krvavi ispod kože i PRILIKA ČINI LOPOVA.

--- Kraj citata ---
sasvim normalno , samo su dimenzije i obrt novca kod nekih stvari toliko velike da je za nepovjerovat, e o bas skoro cito da su po njemackoj postavili cuvare po muzejima , zoo vrtovima i slicnim stvarima kako bi sprijecili kradju nosoroga il rogova koji vec vise po zidovima , za rog kinezi placaju oko 60.000€ a riziko da ce neko bit uhvacen mnogo manji nego u africi

hunterxxxl:
Lov sa sokolima & jastrebima  ludiloo

lovac 1:
Nakon inventure starih i nepotrebnih stvari upala mi u oko jedna interesantna knjižica

Nosler:
To mora da je neki raritet. O tome sam samo cuo. Kao,bila je tradicija da se tamo obucavaju sokolovi i onda skupo prodaju dalje po svijetu...
U svakom slucaju,interesantno. d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju