Streljaštvo > Streljane

Streljana ZADAR I OKOLICA!

<< < (22/27) > >>

Mario_Zg:
Neznam kako je na ostalima ali znam kako je na HV automatskoj streljani "vrapcanski potok". Postoje termini za lovce i za strijelce. Za lovacki termin se moras najaviti i rezervirati termin pretpostavljam zbog slobodnog stola a streljacki termin samo dodjes u unaprijed dogovorenom terminu koji je rezerviran za strijelce. Tu ogranicenja nema jer ima puno lezecih mjesta. U oba slucaja moras se javiti sluzbujucem koji ti kaze gdje mozes pucat i to je to. Nikakve nauke nema. Ravnopravno pucaju i lovci i strijelci i vojska. Zadnjih par termina je bila i vojska kad sam ja bio i zajedno smo pucali. Oni svoje mi svoje i nitko nikom ne smeta. Kad vojska ima pucanje onda je uvijek vozilo hitne pomoci vani. U drugim slucajevima ih nema.

.44 ML:
Zato je on i dobio odgovor da mu treba prva pomoć

RANGER94:
Ne znan zasto su onda takvu laz napisali u lovackom tisku...

Mario_Zg:
Ma to je smijurija... nazalost.

mbiloglav:
Vratili smo se sinoč iz Pleternice s prvenstva hls a u streljaštvu gdije je po prvi put pucana disciplina 100 m karabin i mogu samo pohvaliti organizaciju i strelište Bzenica,da se malo pohvalim Zasar je òsvojio 2 mjesto ekipno na leteče mete i 3 u gadanju karabinom,moja malenkost je uspijela osvojiti 3 mjesto pojedinačno karabinom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju