Streljaštvo > Streljane
Streljana ZADAR I OKOLICA!
grom:
Da ste Kalmeti na vrime uvatili imali bi streljanu danas. Probajte s gradom nešto riješiti, možda ima komad zemlje. Mi sada koristimo prostor hivšeg vojnog skladišta kojim raspolaže Luka Ploče. U planu je komplet strelište za sve na gradskom zemljištu.
MladenP:
--- Citat: grga33 - 09. 09. 2015. 06:38:01 ---Mladen samo sam se salio zagi
--- Kraj citata ---
Znam, zato sam sa šalom i odgovorio. sauf
Fred:
Ja bas nisam upucen cije je sto,ali u Rijeci imamo dvije streljane jedna na Drenovi i jedna na Grobniku za koju sam siguran da je vojna,na jednoj i drugoj sam vidio policiju,vojsku ,lovce i rekreativce i nitko se ne budi ,prve pomoci i nekog posebnog osiguranja nema... Tako da ne vidim razliku zasto se u Rijeci moze a kod vas ne,bit ce da nismo ista drzava zagi
MladenP:
--- Citat: Fred - 09. 09. 2015. 11:43:00 ---Ja bas nisam upucen cije je sto,ali u Rijeci imamo dvije streljane jedna na Drenovi i jedna na Grobniku za koju sam siguran da je vojna,na jednoj i drugoj sam vidio policiju,vojsku ,lovce i rekreativce i nitko se ne budi ,prve pomoci i nekog posebnog osiguranja nema... Tako da ne vidim razliku zasto se u Rijeci moze a kod vas ne,bit ce da nismo ista drzava zagi
--- Kraj citata ---
Fred,
hvala na informaciji!
Vjerujem da tvoja informacija mogla biti od pomoći kad i ako dođe do razgovora sa sadašnjim korisnicima (koji nisu vlasnici, iako se tako postavljaju) o pristupu i korištenju te streljani od nas lovaca.
Srdačan pozdrav!
MladenP
drazenx:
Tako je Fred ,na Drenovu dođeš ,otpucaš i nema nikakve hitne pomoći zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju