Streljaštvo > Streljane
Streljana ZADAR I OKOLICA!
Laufer 223:
Pravilnik o načinu uporabe lovačkog oružja i naboja.
Članak 4.
Za odstrel pojedine veste divljači dopušteno je rabiti samo lovačko oružje i naboje u skladu s odredbama ovog pravilnika. Ovlaštenik prava lova može zahtijevati, prije početka lova, da se prethodno provjeri preciznost kod lovačkog oružja s užljebljenim cijevima.
Osoba odgovorna za lov odredit će strelište ili drugo mjesto u lovištu gdje će se obaviti prethodna provjera preciznosti lovačkog oružja iz stavka 2. ovog članka.
grom:
Da, ima još negdje da se neki pravilnik ne odnosi na mjesta u lovištu određena za to. Može se, sigurna pozicija prema kakvom brijegu ili malo nasipa . Mi smo nedavno pucali trap u lovištu, poslana obavijest nadležnoj PP i sve ok.
Laufer 223:
Mislim da je bilo u Zakonu iz 94 da svaki lovoovlaštenik za svoje potrebe u lovištu može urediti mjesto za isprobavanje oružja (streljanu) E sad neki to imaju u sklopu lovačke kuće, neki u pogodnom dijelu lovišta.
grom:
Zagorci gdje sam bio gost imaju trap streljanu iza doma. U sred mjesta, i prijeko nekih 250m su kuće. Ne znam kako im to prolazi.
Laufer 223:
I moje bivše matično LD ima isto lovački dom i streljanu usred sela. Kad je utakmica cijelo selo dođe gledat, prvi susjedi dsobiju besplatni gulaš i svi zadovoljni,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju