Streljaštvo > Streljane

Streljana ZADAR I OKOLICA!

<< < (5/27) > >>

RANGER94:

--- Citat: mbiloglav - 16. 03. 2015. 21:33:04 ---Nitko nece odgovornost,što ako se ne daj bože sto dogodi,ode rsdno misto i karijera,najlakše je ovako i vjerojatno si u pravu ranger,pitaj u snajpera on želi osnovati klub za long range,pucaju malo po Viru zagi

--- Kraj citata ---
Bilo je povise deponije di je po grada prije pucalo i bilo je ok! Onako nam nesto triba! Da nas policija ne tira, a da nije opasno! Vir isto nije legalan i nije se igrati! A meni nije ni na ruku, tako da....

MladenP:

--- Citat: RANGER94 - 16. 03. 2015. 17:54:08 ---Eto, vec nas je dvoje! Jel mozemo doci do Perica?

--- Kraj citata ---

Ja sam treći a mislim da bi mogao naći još jednoga iako nije član ovog foruma.
Pozdrav svima.

RANGER94:
Nema veze sto nije clan! Bitno da nas je nekoliko i da nam se kaze na koja vrata ici kucati, da dobijemo neki nasip na osami di moremo postavit metu i opusteno pucati! I to je izvedivo...Nenaseljenog i zapustanog terena ima koliko oces!

Mario_Zg:
Di god da idete pucat a da vas policija ulovi oduzet ce vam momentalno oruzje tako da nije za igranje. Streljana u Lisicicu vam je idealna. HV to jako rijetko koristi a velika je dosta. Saljite upit u lovacki i streljacki savez pa mozda nesto postignete. Par puta sam bio u Lisicicu na kapiji streljane i to je dugooo ohoho. Prvi dio cca 300m je ravan a poslije ide ubrdo. Veca je nego "Vrapcanski potok" gdje mi pucamo makar duplo. Glupo je da stoji a da vi nemate gdje pucati. Pogledajte na google maps koliko je to.

mbiloglav:
Mario slažem se s tobom a što se tiče trapa,skeeta ili parkura tu su puuno blaži kriteriji za strelište zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju