Streljaštvo > Streljane

Streljana ZADAR I OKOLICA!

<< < (17/27) > >>

berbenn:
Njih trebaju prozvati celni ljudi zupanijskog saveza! Perić mora postaviti pitanje Decaku, a Decak ministarstvu?

Kimboarap:
Eee gospodo lovci kolege drage, jos ce nama zubi rasti..
Pametnom dosta....

berbenn:
U novom lovackom vijesniku pise kako vam je Lisicic dodijeljen za provjeru karabina...??????? Jel to tocno?

Mario_Zg:
Ja osobno ne vidim razlog zasto vi nebi mogli koristiti Lisicic kao npr. mi Vrapcak. Ja sam bas danas bio gore kao strijelac ali su istodobno i lovci bili gore. Gore je sluzbujuci na liniji i on kaze gdje mozes pucat i to je to. Ako si lovac onda upisujes generalije o oruzju sa kojim mislis pucati i vrijeme od kad do kad si tamo i to je to. Podrazumjeva se da se zna rukovati oruzjem na siguran nacin i to je to. Nema tu neke nauke. Po meni treba uputit upit lovackom i streljackom savezu u vezi Lisicica. Ako se moze na drugim vojnim streljanama normalno pucati ja ne vidim razlog zasto ne  i u Liscicu.

I molim da netko poslika to iz lovackog vjesnika i objavi tu. Ja ga vise ne primam a volio bi vidjet sto su napisali. Hvala.

mbiloglav:
Nazalost sve je zapelo zbog navodnog osiguranja strekista u vrime pucanja a cijena prava sitnica 2500 kn po terminu.da ne poviruješ.ocito netko ne zeli raditi svoj posao pa nas ovako najlakše skine s ........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju