Streljaštvo > Streljane
Streljana ZADAR I OKOLICA!
.44 ML:
a tko traži tu svotu i šta bi se njom platilo ( na ime kojih troškova)
berbenn:
Ne mogu staviti sliku di to pise jer mi je velika pa je nece zakaci, ali uglavnom za Lisicic pise u Dobroj kobi br. 166, str. 55, a bilo je i u zadnjem broju lovackog vijesnika! Eto sto su mediji, sama laz! A vi i dalje nemate di probati karabin!
mbiloglav:
Streliste je vlasnistvo morh-a i nije otvoreno za javnost.sluzi za potrebe policije.vojske.specijalaca itd i na njihovim takmicenjima ili treninzima je prisutno osiguranje.sanitet itd i sad oni to traze i od nas i to kosta toliko bez obzira dali dosao ja opaliti 2 metka ili došlo nas 50.nazalost mislim da je tu prici kraj jer pni se ne vide kao streliste otvorenog tipa zagi
Mario_Zg:
To je istina da bude hitna nazocna kad vojska puca. Probajte uputit upit HLS-u i HSS-u. Glupo je da nemate mjesto za pucanje a streljana stoji prazna.
springo:
Probajte ispregovarat da dok vi dolazite pucat da ste tamo na vlastitu odgovornost i da ćete snosit posljedice za eventualnu štetu i /ili ozljede te da nećete teretiti MORH ako vam se nešto dogodi.
Po meni, vaša udruga, društvo ili kako li se već nazivate, treba sklopiti ugovor s MORHom o korištenju streljane gdje sve mora biti definirano. Kad ste vi tamo, trebaju vrijedit nekakva pravila za civilna strelišta.
Sretno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju