Streljaštvo > Streljane

Streljana ZADAR I OKOLICA!

<< < (20/27) > >>

grga33:
MladenP imas srece sto je drug rahmetli tito vec dugo pod zemljom, da je on ziv ti bi bio meta na streljani  hao hao  zagi

MladenP:
Pozdrav svima!

Moj stav u ovom slučaju je jednostavan.

Kad vojsci, policiji, specijalcima streljana ne treba, mi lovci Zadra trebali bismo imati slobodan pristup i korištenje. Naravno da bismo se organizirali u klub korisnika Lisičića i da bi vojska i policija znala imena članova i tko je i kada bio na streljani. Sve bi se radilo jasno i u dogovoru s vojskom. Unaprijed bismo ih obavijestili koji će članovi koristiti streljanu u terminu kad njima ne treba, tj. kada streljana može biti nama na raspolaganju. Sva pravila i koraci bi bili unaprijed utanačeni.

Član sam pištoljskog kluba u Zadru, Mocire, i mogu svaku subotu doći kroz jutro na trening. Klub ima pravila ponašanja i voditelja streljane koji je prisutan za vrijeme treninga i pri službenim takmičenjima. On održava red i vodi računa da se poštuju mjere sigurnosti. I do sada nije bilo nikakvih problema ni nezgoda. Vrijedno je napomenuti da je ta streljana okružena privatnim kućama i da ti ljudi ne bježe u podzemna skloništa dok je u streljani trening ili takmičenje. Zadrani s ovog foruma to znaju.

Da li vojska može izvući nekakvu poduku iz pištoljskog strelišta sa Mocira i na isti način regulirati pristup i pravila na Lisičiću?
Čega se boje? Nisu valjda prekrili cijelu streljanu lakiranim parketima pa se boje da će ih naše grube lovačke čizme oštetiti!

Skoro sam zaboravio!! Nema auta hitne pomoći na Mocirama kad mi članovi pucamo.

MladenP.

PS. Kolega grga33, jesam li sada zaslužio streljčki vod ili streljačku četu? Volio bih znati da se dostojno pripremim.     rodjo

drazenx:
To s kolima hitne pomoći mi nije jasno,onda kad idemo u lov isto bi trebala kola hitne pomoći i dvije sestre da nas prate dok gazimo kroz lovište  uf

MladenP:
Može ali da budu do 22 i atraktivne!   fre

grga33:
Mladen samo sam se salio  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju