Streljaštvo > Streljane
Streljane
RANGER94:
Tako bi tribalo! Ne trazimo streljanu za odrzavanje olimpijskih igara, nego misto di cemo puknit par metaka u grudobran, a nikog ne ugroziti!
Gabro:
Moj spinnaker jedanput godisnje bi mozda i proslo tako a i onda te blido gledaju "koji qrac imas pucat kad sve valja pa lani si sa njom pogodija prasca". Ja iman veliku zelju malo punit municiju, sebi slozit neki metak pa s njim ic u lov i nesto odstrelit. To mi je zelja. E sad pitam te ja, kako punit metke ako nisi u stanju jednom dva puta tjedno otic puknut 10 ak komada vidit sta si napravija. Ja vjerujem da bi od toga vec ovde postao problem
antispin:
Danas sam bio na streljani kod Čazme tj. u Derezi.Najkrače rečeno super. Dobijem stol,stolac,deku,metu ,stalak za upucavanje.Pucam koliko hoču .Domar strelišta uslužan i ljubazan.Činjenica je da do streljane imam 70 kilometara, plus trošak streljane,ali sam izuzetno zadovoljan.To mi je daleko jeftinije ,nego da pucam po nekim šumarcima,kanalima i čekam da mi dođe kakva policijska patrola.Pucam bez brige.Za mene streljana za 5.Doći ču ponovno.
grom:
--- Citat: Gabro - 24. 04. 2015. 16:26:52 ---Moj spinnaker jedanput godisnje bi mozda i proslo tako a i onda te blido gledaju "koji qrac imas pucat kad sve valja pa lani si sa njom pogodija prasca". Ja iman veliku zelju malo punit municiju, sebi slozit neki metak pa s njim ic u lov i nesto odstrelit. To mi je zelja. E sad pitam te ja, kako punit metke ako nisi u stanju jednom dva puta tjedno otic puknut 10 ak komada vidit sta si napravija. Ja vjerujem da bi od toga vec ovde postao problem
--- Kraj citata ---
Moj Gabro tebi je ko i meni. To je jednostavno tako, najgore je što su i mlađi poprimili od starih i glumataju bez veze. Nemaš s kime u brdu metka ispalit. Ja isto ložim kad stignem, tko ih šiša.
Gabro:
--- Citat: RANGER94 - 24. 04. 2015. 16:20:07 ---Tako bi tribalo! Ne trazimo streljanu za odrzavanje olimpijskih igara, nego misto di cemo puknit par metaka u grudobran, a nikog ne ugroziti!
--- Kraj citata ---
Docemo i ja i Grom do vas malo puckat. Povest cemo i pase pa cemo ih malo pustit na poljku oko Nina, posto ni toga nemamo, a onda mozemo posli i nalozit vatru.... rostilj zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju