Divljač > Stručna općenita pitanja
Dali životinje raspoznaju boje?
KOBI:
Kako npr patke vide??
Ako ne raspoznaju boje zasto se onda patak razlikuje od patke?I jos mnogi drugi primjeri kod ptica,gdje muzjaka krasi drukcije perje,a u cilju da privuce suprotni pol,sigurno nije zbog nas ljudi da nam se vise svide.
Lazar:
Ko kaze da patke nerazlikuju boje , vide u boji i vid im je od naseg dodta bolji ,skoro sve ptice vide u boji ,
lovac86:
ja osobno mislim da raspoznaju boje. Imao sam iskustvo u lovu pogonom na divlje svinje u kojem sam bio pogonic. Isle su svinje od mene nekih 15 metara, ja sam stao iza drveta da me ne primjete i imao sam naranđasti prsluk na sebi, ali su me primjetile. Nakon sat vremena lova opet ista situacija, idu svinje prema meni ali sam ovaj puta skinuo prsluk i isto stao iza drveta i taj puta me nisu primjetile nego su samo nastavile svoj put. Nije bio vjetar u pitanju, jer vjetar taj dan nije niti puhao. Dobra Kob! d6
Lazar:
O ovoj temi je najbolje nerazmijat vec negdje procitat kako koja zivotinja vidi, sve je to vec davno ispitano i ustanovljeno teaa
magwin:
--- Citat: Lazar - 05. 01. 2012. 18:59:10 ---O ovoj temi je najbolje nerazmijat vec negdje procitat kako koja zivotinja vidi, sve je to vec davno ispitano i ustanovljeno teaa
--- Kraj citata ---
nije.sve su to još pretpostavke kao o istraživanje ljudskog mozga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju