Divljač > Stručna općenita pitanja
Problem Mungosa u RH
Nosler:
Ma rijetko koju kunu stigne bas terijerka ali zato 12-ka sa sitnom sacmom...uuuuuuu.... d4
evaeva:
Mungosi se ne boje kobri da će se bojati terijera, kako bi se gazda osijećao da mu ga mungos donese u ustima pred noge hao, sa 12-ticom već se slažem.
Nosler:
--- Citat: evaeva - 09. 02. 2011. 13:59:26 ---Mungosi se ne boje kobri da će se bojati terijera, kako bi se gazda osijećao da mu ga mungos donese u ustima pred noge hao, sa 12-ticom već se slažem.
--- Kraj citata ---
Nesto nisam zabrinut... hao
Posto ste ljudi lovci,trebali bi znati da cilj nije da je pas udavi nego nadje..ostatak je moj problem. d4 uf
PS.Ova kujica od 8kg ima sigurno 70 kuna na savjesti... ;)
evaeva:
Mungosi (Herpestidae) su porodica iz skupine mačkolikih životinja i ne spadaju u red kuna, tako da ne znam kako bi izgledalo naći se u oči sa psom, mungosi obično žive u skupinama pa bi bilo zanimljivo vidjeti ishod.
M U N G O S I;
Carstvo: Animalia
Koljeno: Chordata
Razred: Mammalia
Red: Carnivora
Natporodica: Feloidea
Porodica: Herpestidae
Nosler:
--- Citat: evaeva - 09. 02. 2011. 14:16:42 ---Mungosi (Herpestidae) su porodica iz skupine mačkolikih životinja i ne spadaju u red kuna, tako da ne znam kako bi izgledalo naći se u oči sa psom, mungosi obično žive u skupinama pa bi bilo zanimljivo vidjeti ishod.
M U N G O S I;
Carstvo: Animalia
Koljeno: Chordata
Razred: Mammalia
Red: Carnivora
Natporodica: Feloidea
Porodica: Herpestidae
--- Kraj citata ---
Sve lijepo i fino...al nekako navijas za njih.... hao hao
Cuj...pa 12-ka je tu...
Navigacija
[0] Lista Poruka