Divljač > Stručna općenita pitanja

Problem Mungosa u RH

<< < (2/13) > >>

antoniog:

--- Citat: Fruky - 04. 02. 2011. 15:06:43 ---
--- Citat: antoniog - 04. 02. 2011. 14:18:44 ---Dali ga ima na kopnu ili samo na otocima ?
[/quote
Ja sam čuo da ima u Strizivojni.  zagi

--- Kraj citata ---
2p
--- Kraj citata ---

Fiki:
Pisalo se po LV prije par godina da je prešao na pelješac, sad ne znam da li je otišao po dalmaciji, dal je otišao u unutrašnjost dublje...

evaeva:
Moje je mišljenje; kada bi se lovci i lokalno stanovništvo malo više pozabavilo lovljenjem mungosa (lovom i klopkama) populacija te unešene vrste vjerojatno bi se smanjila do te mjere da ne bih radili štete na ostalim vrstama sitne divljači i životinja, tada bi im i zmije bile dovoljne jer sigurno nisu istrijebili i posljednju sa otoka.

marijo_slat:

--- Citat: evaeva - 04. 02. 2011. 18:19:13 ---Moje je mišljenje; kada bi se lovci i lokalno stanovništvo malo više pozabavilo lovljenjem mungosa (lovom i klopkama) populacija te unešene vrste vjerojatno bi se smanjila do te mjere da ne bih radili štete na ostalim vrstama sitne divljači i životinja, tada bi im i zmije bile dovoljne jer sigurno nisu istrijebili i posljednju sa otoka.

--- Kraj citata ---
d7  d4

Fiki:
Imaju neki poticaj za lov mungosa, čitao sam kad sam ovaj seminar piso...Love ih svakako, al teško to mogu suzbit....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju