Streljaštvo > Tehnika gađanja
Eu-LRH Long Range Hunting tutorial
ivo samoborec:
Treba biti majstor pa na tako daleko pogodit.Ja se takvim ljudima divim,skidam kapu a valjda bum popil koje pivo sa Rozmanom i Springom.......jebacki strijelci,ja samo kapu skidam i velim ..Bravo!!! zagi rostilj
roger:
Trazman, do koje udaljenosti lovis / lovite?
Odnosno, koja su iskustva sa mirageom (titranjem zagrijanog zraka), pri tim udaljenostima? Kako to savladjujes?
Ili, lovis samo u uvjetima kad miragea nema?
Trazman:
Obično ga nema ujutro i na večer kad idem u lov... Udaljenost na koji gadžam ovisi od situacije ali srneču divljač neči preko 500m, jelena i svinjo pa ne bi bio problem do 700m. Više od toga mi .300wm ne bi bio dovoljan za siguran odstrijel... Svaki tijedan gadžam mete do udaljenosti i 1400m...
Lazar:
--- Citat: Trazman - 30. 06. 2015. 23:12:42 ---Lazar i Traper, po tome što pričate vjerujem da ni lov na pogonima ne izvajate jer je tamo još manje etika kako u long range lovu ?!
--- Kraj citata ---
vidim da o lovu neznas mnogo , pogonski lov je nuzna potreba , tamo gdje nije potreban ni ne praktikuje se , druga stvar je komercijala tu je lov u drugom planu u prvom su eurici , to pucanje sto ti praktikujes da bi dokazo svoje mogucnosti mogu samo na papir na divljac je to potpuno nepotrebno i cisto izivljavanje , bilo bi dobro da u svim zemljama postoji nekakva zakonska regulativa da koje daljine je pucanje dozvoljeno , kolega ti mozda jesi vrhunski strijelac , mozda si vojnik ili policajac ali dobar lovac nikad neces biti .....
Trazman:
Lazare ti si car bravooo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju