Streljaštvo > Tehnika gađanja
Grupa pogodaka bez naslona
Huntercro:
mogu pogoditi desetku na meti srnjaka iz ruku sa svojim karabinom, a ko ne vjeruje runda pa da vidimo,
a grupa a bit će po cijeloj desetki
e sad pucanje sa mehaničkim nišanima je već neka druga dimenzija pogotovo iz ruku i na 100 metara
zhrvoje:
Daco ja znam da ti mozes, ali ne mogu svi...
Ja prvi kad dodjem sa broda nakon 4 mjeseca nema sanse da ista pogodim bez naslona.
Kad vjezbam onda i pogodim...
Poanta je u tome da su kod nas mnogi najveci strelci/snajperisti dok pricaju a ne mogu pogodit metu srnjaka u prirodnoj velicini sa naslonom.
Ali se onda pravdaju da u lovu nikad ne promasuju jer ih papirnata meta cini nervoznim ::)
lovac10:
A nisi napisao koliko meta srnjaka bude daleko da pogodiš desetku
magwin:
i koliko puta. happi
Imenjače,ako na meti r 50 od 10 kom pogodiš preko 90 krugova ne da placam pivo nego nekoliko gajbi! z10
jedino s Tucom se neću kladit. pesi
grom:
--- Citat: Huntercro - 26. 05. 2013. 17:29:07 ---mogu pogoditi desetku na meti srnjaka iz ruku sa svojim karabinom, a ko ne vjeruje runda pa da vidimo,
a grupa a bit će po cijeloj desetki
e sad pucanje sa mehaničkim nišanima je već neka druga dimenzija pogotovo iz ruku i na 100 metara
--- Kraj citata ---
Jbg. mi smo naučili na meh. nišane. Ide to do 100m bez problema. Naravno da nije grupa kao sa optikom, ali je solidno. Ima tu puno faktora, od nišana,okidača, umora...bla bla. Hvala Bogu bude i promašaja, ali je bilo odstrela svinja i na 150m. Samo što više prašit po metama, s vremenom je to dobro. Kao i sve.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju