Streljaštvo > Tehnika gađanja
Grupa pogodaka bez naslona
magwin:
--- Citat: kalnik - 07. 04. 2009. 16:11:14 ---Probali u nedjelju prijatelj i ja . 100metara, meta 20x20cm, stojeći stav , bez naslona. On sa .222 solidan, ja sa 30.06 ( optika 6x42) JOJ SRAMOTE, sve po rubu. Sa naslona grupa unutar 5 cm, ali ovak bez naslona...KOMA
--- Kraj citata ---
to ja zapravo želim reći! d4
realnost je isto dio svijeta i naših života.
u mojim iskustvima, što više vježbam bez naslona, sa naslonom mi je obična zajebancija i mnogi za te rezultate tvrde da je iz stalka....
po meni najbitniji je dio streljaštva i lova trening bez naslona jer to puno utječe na ostale položaje koji se nakon ovih treninga puno lakše savladavaju.
fly:
to ja zapravo želim reći! d4
realnost je isto dio svijeta i naših života.
u mojim iskustvima, što više vježbam bez naslona, sa naslonom mi je obična zajebancija i mnogi za te rezultate tvrde da je iz stalka....
po meni najbitniji je dio streljaštva i lova trening bez naslona jer to puno utječe na ostale položaje koji se nakon ovih treninga puno lakše savladavaju.
[/quote]
Nadam se da nisam OT. Potpuno seslazem s kolegom. Ispucam jedno 4oo komada 22lr iz revolvera na 15 m, recimo na 5-6 treninga. Zadnja dva puta sam poceo biljeziti pogotke-serije.Predzadnji prosjek -47, zadnji -48. Iz za...cije, za probu uzmem stolicu, sjednem, naslonim revolver na kutiju i ....ne izlazim iz desetke. Da mi je tako s karabinom i da se ima gdje vjezbati.
magwin:
samo maži! d4 z10
Goran:
Evo jos jedan pokusaj stojeci sa 3006. sa 243 je puno ljepse i lakse moram priznati.
Goran:
ne mogu naci ali klececi je puno bolje i lakse pogoditi. magwin ovo je stvarno dobra podsjetnica. S&L rece negdje kako ovo redovno radi i moram priznati da cu ga kopirati jer mi stvarno treba. sa laksom puskom ( mislim kalibrom) nema toliko problema ali sa 3006 vec se rasipa vise. sad sam nakupio dovoljno uzoraka da vidim kako mi ruka prirodno nosi desno gore svaki put pa to treba popraviti. Dolazi vikend za lov pa cu vidjeti uzivo sta se desava. Puno pozdrava svima! zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju