Streljaštvo > Tehnika gađanja

Iskustva s lošim pogotkom, ranjavanjem divljači i potragom

(1/10) > >>

Miro:
U lovačkoj karijeri svakog lovca dogodi se i poneki neuspjeh  uf u vidu lošeg pogotka i ranjavanja divljači, o čemu ne volimo baš puno govoriti, iako nam baš to donosi bogata iskustva. Nakon takvog hitca obično imamo dugotrajne potrage  :smil4226ce1d491b5: koje neki put završe pronalaženjem divljači u fazi raspadanja.
Da bi takvih događaja bilo što manje dobro je učiti i na greškama drugih, a ne samo na svojima.
Lovci,  d1 otključajte svoje dobro skrivene tajne i van s njima, znam ja da se to forumašima ne događa, teaa ali dobro je i ono - Znaš, jedan moj prijatelj je jednom .......... pesi.......itd  zagi

gperic:
Uh, tko bi se sve sjetio i ispričao priče vezane uz ranjavanja, bilo ih je dosta.

fazan:
Ma kakvo fulavanje i ranjavanje , u ovih četrdeset godina bavljenja lovom uvjek u ljevu predkljetku u sistolici !   z12

deeejan:
bilo je i bit ce..svega i svacega..mislim,kod mojih prijatelja.. ;D
nakon svake greske znas malo vise..

Miro:
Ma znao sam odma da je tema "promašaj" - forumaš pa da traži divljač  uf - ne bi priznao da mu nokte čupaju  :tommy: dois :tommy: pljus pljus dois dois pljus hao hao hao, trebao sam otvoriti temu : Pogodci na 200+ m, u vrat bez naslona - pad u vatri!
Bila bi u najmanju ruku popularna teaa zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju