Streljaštvo > Tehnika gađanja

Iskustva s lošim pogotkom, ranjavanjem divljači i potragom

<< < (2/10) > >>

gperic:
Očito sam ja u ovoj temi jedini priznao, ovi svi ostali forumaši čudo od lovaca, nitko ne ranjava.
Očito nisam dorastao ovim ostalim lovcima. E jbg sada odmah idem na streljanju vježbati.
 rol

Lazar:
moje iskustvo je da promasaja nema  ,barem ja nepromasujem a i ekipa sa konom cesto lovim ,divljac je uvijek pogodjena , kad sam poceo lovit bilo je dosta puta da nema krvi niti ikakvih znakova da je divljac pogodjena pa sam sluso od kolega promasio si , nebrini i nama se to desava , pas se nije dovodio , sada toga vise nema jer znam da je gotovo nemoguce promasit i pas uvije trazi , najveci problem u cijeloj prici je da lovci nece da priznaju da im pas nije u stanju odradit dugu potragu zbog toga uvijek dovodim pravog krvosljednika i jos ni jedan komad divljaci nije bio izgubljen

Lazar:
najveci problem vidim u pogonskim lovovima gdje je prosjek 4 metka po ds a ja tvrdim da je skoro svaka dobila metak , ovo tvrdim iz posmatranja iz lovackih kina gdje su simulacije realne i 95 % ispaljenih metaka pogadja samo ne gdje treba , njuska , noga , but , ma svukuda , vjerujte mi samo mali broj hitaca promasuje

pepi2:
Ima nekoliko tema  slicnog sadrzaja , dalo se je zakljuciti da lovac nema pravo na pogresku  gss , onda bolje preskociti nego napisati pa dobiti po prstima.
Ja i dalje tvrdim - tko lovi taj i grijesi ukljucujuci i ranjavanje, sastavni dio lova - izvuku se neke pouke i sto dalje to si uspjesniji sa manje pogresaka.
Ako sjetim cega relevantnog napisem.

Kizzo06:
Znači ipak postoji Superman!?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju