Streljaštvo > Tehnika gađanja
Ja sam među najboljim strijelcima?
magwin:
naslov je jednostavan.svi znamo pojmove, samopouzdanje, autosugestija......
uvijek mislimo da smo bolji od drugih i nastojimo tako u svemu.
mislim da bi ovo trebala biti iskrena tema a ne da završi u zafrkancijama.
o sebi mislim da sam sa glatkom cijevi natprosječan a sa užljebljenom prosječan.
lav:
za sebe mislim da sam prosječan sa užljiebljenom i sa sačmarom. ali namjeravam to promjenit i počet rekreativno pucat golubove, a za karabin za vježbu rokam iz prerađene m48 i papovke. ( sanduk vojne municije, pa malo stojeći bez naslona, pa kad zabole noge, nasloniš se, pa pivica...), naravno pucam i lovnu municiju, ali rjeđe! treba ljudi vježbat, jer kad si u prilici skupnog lova na ds npr, kad neznaš kako ti puška nosi i nisi izvježban i bojiš se pucnja pa zatvaraš oči, i sve to u kombinaciji sa adrenalinom od mrcine od 100 + kila kojeg samo na tren uspiješ vidjet, mora doć do promašaja. i onda ko zna kad če ti se opet pružit prilika. to nažalost govorim iz bolnog iskustva, tj. neiskustva. a i kako češ bolje ubit nedjeljno posljepodne od 100-injak metaka u metu sa ekipom!
skyangel:
Pucanje na glinene golubove vam ne mora nužno značiti da ćete u lovu biti nenadmašivi strijelci. To je dokazano već x puta. Za sebe smatram da sam sa svojom 20-kom nešto iznad prosjeka, što na fazane, što na prepelice, što na patke. Kaj se tiče karabina, tu ne želim pretjerivati, držim da sam u prosjeku, niti ispod niti iznad, neka zlatna sredina hehe. Ako sudim po divljači, onda sam iznad prosjeka, a ako sudim po meti, grupe sa haube variraju od 20 mm do 50 mm, ovisno kak sam raspoložen taj dan hehe. Daklem, zlatna sredina.
gogo3006:
Sky, mi bi se brzo sporazumili.............
A šta se tiće pucanja, imam puno talenta. U streljaštvu (skeet) mi triba malo metaka da se upucam, iako san već izaša iz forme.
Dok u lovu nikad nisan volija bit tako uspiješan, ozbiljno.
Baš sam i sinoć jednom kolegi govorija kako mi je drago kad me tica tako izludi da je promašin, jer mi je kasnije još veći gušt u nadmudrivanju. A kakvih je samo promašaja bilo... ;D ;D ;D
A prvog vepra sam pustija da mi prođe 10 m iza leđa, da me okruži i tek nakon jedno 4-5 min kad je mislija da je siguran.................. 2p 2p 2p...............sa karabinom mi je dosad učinak 100% i sve pad u vatri, ali nije velik broj tako da netreba uzimati za primjer.
Nebi to nikad ni napisa da niste pitali. Nevolim sa hvaliti sa odstrelima, nikad tu nisam tražija rekorde ni postotke. A opet,svi smo od krvi i mesa, svi mi volimo bit uspiješni, jel tako. Kad bi mora sebi dat ocjenu,od 1 do 5 bilo bi -3.
skyangel:
Takav sam i ja, sami bi sebe ocijenio sa -3. Skromnost je u ovom slučaju vrlina kaj se mene tiče hehe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju