Streljaštvo > Tehnika gađanja
Ja sam među najboljim strijelcima?
3006sprg:
ajde da se i ja malo hvalim. Sa užljebljenom sam sa sobom zadovoljan (rezultat dobre osnove iz škole i treniranja). u lovu što više pucam to sam sigurniji u sebe, a onda kad sam najsigurniji napravim takva javascript:void(0); (promašaje) dami se lovci javascript:void(0);kao da prvi put pucam. sa glatkima sam ispod prosjeka jer jako malo pucam.
Huntercro:
tek sad vidim da sam ispod prosjeka, odnosno loš strijelac jer su sve moje grupe u centimetrima a ne u mm
happi
skyangel:
--- Citat: Huntercro - 07. 04. 2009. 09:55:18 ---tek sad vidim da sam ispod prosjeka, odnosno loš strijelac jer su sve moje grupe u centimetrima a ne u mm
happi
--- Kraj citata ---
Provokator jedan! Pih! hao
Meni su mjere u mm profesionalna deformacija, pa tako koristim mm da opisujem i te grupe. A vidiš da i streljački stručnjaci koriste mm kao glavnu mjeru, pa se onda i mi obični lovci prilagođavamo tome tak da njima bude jasnije. fre
Neno:
--- Citat: gogo3006 - 07. 04. 2009. 08:38:10 ---Sky, mi bi se brzo sporazumili.............
A šta se tiće pucanja, imam puno talenta. U streljaštvu (skeet) mi triba malo metaka da se upucam, iako san već izaša iz forme.
Dok u lovu nikad nisan volija bit tako uspiješan, ozbiljno.
Baš sam i sinoć jednom kolegi govorija kako mi je drago kad me tica tako izludi da je promašin, jer mi je kasnije još veći gušt u nadmudrivanju. A kakvih je samo promašaja bilo... ;D ;D ;D
A prvog vepra sam pustija da mi prođe 10 m iza leđa, da me okruži i tek nakon jedno 4-5 min kad je mislija da je siguran.................. 2p 2p 2p...............sa karabinom mi je dosad učinak 100% i sve pad u vatri, ali nije velik broj tako da netreba uzimati za primjer.
Nebi to nikad ni napisa da niste pitali. Nevolim sa hvaliti sa odstrelima, nikad tu nisam tražija rekorde ni postotke. A opet,svi smo od krvi i mesa, svi mi volimo bit uspiješni, jel tako. Kad bi mora sebi dat ocjenu,od 1 do 5 bilo bi -3.
--- Kraj citata ---
Sad če lipi dani pa ču te vidit s na djelu s karabinom.
A ovo da si -3 sačmaricom na leteče? To pričaš pi_ beeep pljus
Onaj ko može ubit priko 20 na Skeet-u je za mene d4
Tava:
Sa sačmaricom sam mislim malo čak i iznad prosjeka, no da ne bude zabune desi mi se i promašaj kao da mi je prvi put u ruci puška. Sa karabinom pogađam vrlo uspješno (sa čeke to i nije neki problem kod današnjeg modernog oružja i optike) tako da smatram da i tu nisam loš. Kod probe oružja na streljani (tunel dužine 80 m) ako je oružje dobro upucano mogu držati grupu od 2 cm.
Pozdrav
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju