Streljaštvo > Tehnika gađanja
Ja sam među najboljim strijelcima?
Macak:
Sto se tice karabina, odlican sam strelac u to se uvjerim uvjek na streljani sa odlicnim rezultatima, tako isto i u lovu. Dok kod sacmarice, nisam bas za neku pohvalu, tu trebam jos punoooooo da vjezbam.
Traper.:
Pa to je logicno.Poznam podosta ljudi koji karabinom pucaju solidno ali sa sacmaricom nikako.Pucati precizno sacmaricom je teze iako laici koji prvi put dolazi u kontakt sa oruzjem misle obratno.Misle da ako ima vise kugla u patronu da je lakse pogoditi ali se varaju,i uveravaju kada probaju.
crni3006:
Sa karabinom ne mogu reci da sam najbolji,ali na takmicenjim od mogucih 33 ne pucam ispod 30...,prosle godine na zupaniskom takmičenju sam bio četvrti,za dlaku da budem treči paci
Sa sačmaricom pucam od cetiri do osam golubova od deset,sa tim da na njih pucam dvaput godisnje ja sam zadovoljan ;)
toliko od mene,pozdrav z10
gorance:
kolika je po vašem mišljenju površina zone na telu divlje svinje a kolika za srnjaka u koju treba pogoditi da bi došlo do pada u vatri ili eventualno pada u blizini a da ne dođe do lakšeg ranjavanja i gubitka divljači.na kojoj daljini možete da garantujete bar 80%siguran pogodak u tu zonu kad divljač miruje odnosno kad se kreće.možda pitanje nisam najbolje formulisao ali nadam se da ćete razumeti i da ćete iskreno odgovarati.mislim da je ova tema dobra da bi se utvrdilo koje su neke normalne daljine na kojima se lovi.hvala
gogo3006:
Imaš dosta ovih tema koje su već obrađene, pa malo potraži
http://forum.lovac.info/index.php?topic=1456.0
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju