Streljaštvo > Tehnika gađanja
Ja sam među najboljim strijelcima?
Ry1:
uh
ne postoji sigurno
postoji mentalno-fizicki sklop i "makina"koja ispaljuje projektil
prosta stvar
pogadjas na 500-600 i promasujes na 20m
ne postoje pravila, ne postoje profesionalci ili tamonekistouvekmogudapogoesvestopozele...ako misle da postoje postojace koliko do prve greske, postoje momenti
ja nisam siguran da mogu da pogodim ni na 50 ni na 500m..siguran sam da cu pokusati i siguran sam kada sam siguran..kada nisam ne pucam
price o snajperistima su kao i bugarske narodne pesme
Goran:
Treba biti realan i poznavati sebe jer prestari smo da sami sebe lazemo zar ne?
Postoje momenti kad sam pun sigurnosti a postoje i oni drugi. Mogu reci da sam puno puta pogodio ali dosta puta promasio dok se nisam malo sredio u tehnici ali se i danas desi da promasim ponekad iz nekih cudnih razloga. Trofejnu i kvalitetnu divljac lovim sa vise paznje i na sto blize . Inace ne bojim se pogoditi jelena na 300 m, svinju na 200 a i lisicu ili stetocine cu pucati ako mislim da mogu pogoditi. Ali opet ponavljam promasaja i to spektakularnih je bilo mada je vjezba pomogla da toga ima sve manje. Zavisi od puske koju nosim, kondicija u lovu terena i pozicije kao i velicine divljaci. Snajperisti su jako dobro placeni a dobrih ima jako malo pa se ne vrte po ovim nasim forumima nazalost jer bi nas mogli stosta nauciti. Za lovce je dovoljno da pogode vitalnu zonu divljaci koju love i ponasaju se u skladu sa lokalnim zakonima lova. Izmedju 1 -300 m je sve OK! Ry zagi dje nadje bugarske narodne....
Huntercro:
nije ih našo happi
ja juče promašio lisicu dvaput na 150-180 metara, kako ???? neđe sam shebo a on ode i ode
grom:
Nije to nikakvo čudo, lisica i nije neka velika meta. Ja sam pretprošle godine 5 puta gađao DS oko 60 kg na nekih 120 m iz M48 bez optike sa original nišanima i pogodio jednom, je bila u trku i na kamenjaru, ali me lupio adrenalin pa se sje... Nakon toga dva tjedna pogodio vepra u papak, pucao sa visine prema dole na 70m. Ma slušao neke "stručnjake" koji su mi rekli da na tandžari držim nišan na 3, pa da nišanim u podnožje mete. Ok na 150m, ali na 50-70 m nema skoro nikakvog odstupanja. Događa nam se svima samo neki šute o promašajima. Najskuplje ali i najbolje se uči na vlastitim greškama. Inače do 100m bez optike se ne bojim gađati bilo što ako se da nanišaniti s obzirom na veličinu
dean:
joj mene joj... uf 5 puta po ds u trku, pa pomicanje nišana a ni ne znati kam točno puška tuče?! Zaslužije li divljač takav tretman...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju