Streljaštvo > Tehnika gađanja

Ja sam među najboljim strijelcima?

<< < (9/14) > >>

grom:
Nije meni problem brzina, tu sam mali Bog, jer tko lovi jarebicu zna o čemu govorim. Ja stojeći bez naslona na 100 m pogađam bez problema metu 15x15cm i mogu reći da sam dobar strijelac. Nego me sje... taj pokret, zapravo pretjecanje jer nisam tu imao nikakva iskustva. Nije mi islo u glavu pretjecanje od 1m u odnosu na plećku/iza nje. Sad znam da na 1oo m moram nisaniti ispred nosa...

laky:
jedno je teorija drugo praksa tako sam i ja promasio 1 vepra radi neznanja i velikog pretjecanja vidio san di je kugla pogodila i nisam moga virovat da sam uzeo veliko pretjecanje, zato je druga odradila posa a gada sam ga 10 cm isprid plecke na 40 m u trku pad u vatri, dok se sam ne uvjeris nevirujes nabavi felgu i bit ce ti jasnije neke stvari d4

grom:

--- Citat: laky - 17. 07. 2009. 14:57:04 ---jedno je teorija drugo praksa tako sam i ja promasio 1 vepra radi neznanja i velikog pretjecanja vidio san di je kugla pogodila i nisam moga virovat da sam uzeo veliko pretjecanje, zato je druga odradila posa a gada sam ga 10 cm isprid plecke na 40 m u trku pad u vatri, dok se sam ne uvjeris nevirujes nabavi felgu i bit ce ti jasnije neke stvari d4

--- Kraj citata ---
Dobro, daljina i brzina kretanja mete svakako određuju pretjecanje, 40 m nije puno tako da je realno pretjecanje koje si uzeo... Nadam se da ću ove zime ispaliti koji metak na DS, ako i promasim neću puno žaliti, samo neka ih bude!!

laky:

--- Citat: grom - 17. 07. 2009. 18:15:53 ---
--- Citat: laky - 17. 07. 2009. 14:57:04 ---jedno je teorija drugo praksa tako sam i ja promasio 1 vepra radi neznanja i velikog pretjecanja vidio san di je kugla pogodila i nisam moga virovat da sam uzeo veliko pretjecanje, zato je druga odradila posa a gada sam ga 10 cm isprid plecke na 40 m u trku pad u vatri, dok se sam ne uvjeris nevirujes nabavi felgu i bit ce ti jasnije neke stvari d4

--- Kraj citata ---
Dobro, daljina i brzina kretanja mete svakako određuju pretjecanje, 40 m nije puno tako da je realno pretjecanje koje si uzeo... Nadam se da ću ove zime ispaliti koji metak na DS, ako i promasim neću puno žaliti, samo neka ih bude!!

--- Kraj citata ---
haha bit ce ih ne brini  d4

grom:
Kako sada stvari stoje mogu karabin konzervirat slobodno, nigdje ni traga!!! 25. ovoga idemo u brdo i prespavati ćemo gore pa ćemo vidit, trebalo bi biti nekih šljiva pa možda nešto i dođe. Vuk je veliki problem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju