Streljaštvo > Tehnika gađanja
Kako gađamo?Zašto pogađamo, a zašto promašivamo?
magwin:
na streljani gdje se ispucavam dečki hvale neke kineze 7,62x39.ružno za vidjet ali idu dobro.dečki su u vrhu po tablicama.
ja probao,bez remnika,rukavice,jakne.... i svi su u crnom.nema veze šta su uglavnom sedmice.meni solidno. ;D
Hubert.ctg:
I konkurencija puca kineze, ali...
Čahura i zrno pomenutih metkića su pobakreni, a magnetić je teško odvojiti od njih uf
Kod nekih PAPovki može biti problema sa repetiranjem.
Dok u sanduku SSZG-a bude Igmana, ne pucam ništa drugo, iako se moje iskustvo svodi na 95 ispaljenih hitaca.
magwin probaj sa remnikom, rukavicom i jaknom i vidimo se na godinu na PH. Pruduvjet je na županijskom prvenstvu pogoditi 240 ili više krugova, a koliko iznosi norma.
To je samo osmica u prosjeku.
Valjda nisam nekakav wunderkind fre
Nosler:
Kako god...super rezultat! d4
Sa boljom municijom bi sigurno islo jos bolje mada ne znam kakva je tehnicka preciznost PAP-ovke.
Jeli ko od vas to zna?
Hubert.ctg:
Sutra sa možda domognem meta, pa ih junior poslika.
Bitno je u kakvom je stanju cefka.
Kad smo kod streljiva, veli moj trener zdebat, ako je puška američka pucaš američki metak iz nje, a ako je puška srpska, iz nje pucaš srpski metak.
U nedostatku je dobar i bosanski, naravno ako si sam ne puniš.
Kineski metak slijedom te logike je dobar samo za kineske puške, ili eventualno hongkonške.
Nije bivša vojna industrija napravila bez veze baš te metkiće za te PAPove i APove.
Nema kod karabinskog metka do mesingane čahure i tombak zrna teaa
magwin:
--- Citat: Hubert.ctg - 12. 09. 2011. 22:10:28 ---I konkurencija puca kineze, ali...
Čahura i zrno pomenutih metkića su pobakreni, a magnetić je teško odvojiti od njih uf
Kod nekih PAPovki može biti problema sa repetiranjem.
Dok u sanduku SSZG-a bude Igmana, ne pucam ništa drugo, iako se moje iskustvo svodi na 95 ispaljenih hitaca.
magwin probaj sa remnikom, rukavicom i jaknom i vidimo se na godinu na PH. Pruduvjet je na županijskom prvenstvu pogoditi 240 ili više krugova, a koliko iznosi norma.
To je samo osmica u prosjeku.
Valjda nisam nekakav wunderkind fre
--- Kraj citata ---
ma ne natječem se ja u tim kategorijama.to su kolege koje sam spomenuo meni ugurale papovku da isprobam te kineze, dok su se oni igrali sa mojim cijevčicama na crni barut.e tu se natječem.dođi pa da se malo zagaravimo pa kad se raziđe dim onda čemo i papovkama i tanđarama. ;) d4
mene isto zanima tehnička preciznost papovke.jedino što znam da barem trojica mojih kolega slabo izlazi izvan osmice i to s tim kinezima kakvi god oni bili.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju