Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Trazman:
Dobri su njegovi videi. Sad čemo i mi s Eu-LRH ekipom napraviti jedan niz videa na youtubu ali krenut če u 2015. U stvari če bit o lovu na velike daljine u Europi... Puno če bit zanimivih stvari i možete nam svetovati što vas najviše zanima i čemo i to napravit... Kad bude izašo prvi video ču napisat...
lovac1977:
--- Citat: Trazman - 22. 12. 2014. 21:10:51 ---Dobri su njegovi videi. Sad čemo i mi s Eu-LRH ekipom napraviti jedan niz videa na youtubu ali krenut če u 2015. U stvari če bit o lovu na velike daljine u Europi... Puno če bit zanimivih stvari i možete nam svetovati što vas najviše zanima i čemo i to napravit... Kad bude izašo prvi video ču napisat...
--- Kraj citata ---
Odlicno zelim dobar uspjeh. Imam veliku zelju da vidim malo vise ove vrste lova u EU i koje se stvari koriste tu i kakva oprema. Ovdje u USA je to toliko prostranjeno i nova bolja oprema izlazi stalno tako da je nekad i tesko izabrati neku stvar pored ovoliko velikog izbora. pozz
Goran:
Trazman - samo naprijed i uzivajte! Cim stignem i ja cu se prikljuciti. Veselim se skorom putovanju u US da vidim sta ima novo na trzistu!
http://shotshow.org/
Trazman:
Goran I ja idem na ShotShow, mogli bi se upoznati...
Goran:
Bilo bi super! Posalji poruku da razmjenimo detalje pa se vidimo. Ja sam u Las Vegasu od 18.1. do 28. pa se nadjemo negdje. Sajam pocinje 20.1. z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju