Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (28/447) > >>

magwin:

--- Citat: Goran - 11. 03. 2009. 07:59:51 ---Nema frke stari u svako doba! Nema veze koliko je stara smislicu nesto. Izgleda da dosadjujem  pa cu prestati sa ovim mojim elaboracijama i ici vise na streliste jer se stvarno bojim duela...

--- Kraj citata ---

a je.... mislio sam da je nova nabijača a ne oldtimer!
znam da su nove u visokom rangu mada ih mnogi podcjenjuju....
Crni barutaš, daj nam molim te malo opiši njihove mogućnosti, ti si doktor za nabijače pogotovo ove Pedersolijeve! d4

vajo:
Tema baš za mene, nedavno sam kupio cz 7.64 iz 78god sa optikom kowa 3-9x42, kupio kutiju metaka, postavim metu(ne baš premalu,kartonska kutija, veličine 30x60) na sto metara i krenem pucat, nikako pogodit kutiju a kamoli metu, sve dok nisam maknuo optiku, ta zadnja tri metka koja sam ispuca sa meh nišanima bila su za mene jako blizu, 6-7 cm gore i 2 cm desno od centra, bio sam itekako zadovoljan jer mi je konačno krenulo. Moram reč da me zanimaju i gađanja na dalje mete, te namjeravam se posvetit malo više tome,tako da pozorno pratim ovu temu. Nadam se da se neće sada "neki" obrušit na mene u stilu "šta ćeš ti početnik lovit na 300 metara i tome slično", jer ja govorim o gađanju u metu (papirnatu, drvenu, plastičnu itd  z10). I usput može neki savjet za optiku.

Nosler:
Decki..nazad na temu! teaa z10

dalm:
Gorane, nastavi!

Goran:
Prijatelju cini mi se da je ova tema postala moj monolog i da bas ne zanima vecinu ljudi. Ovi moji dodatci ne zanimaju previse ljudi a ako ljude ne zanima nije vrijedno trositi vrijeme ovog foruma na to. Ja sam na forumu dok vi spavate pa pokusavam postaviti nesto sto mislim da je korisno i da se moze primjeniti ali vidim da sam u tome skoro sam. Uglavnom izazivam zezanje " nevjernika"...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju