Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Goran:
Ja ih imam sigurno kubik ali moze se nabaviti neke od njih na Amazon a neke su rijetke i teze je. Nosler, Barnes, Berger, Sierra, Hornady i mnogi drugi izdaju reloading manuals redovno i dobro ih je imati. Berger knjiga je dobra kao i sve sto je pisao Brian Litz. Rijetko se pohvalim ali njega mogu nazvati prijateljem kao i Walt Berger koji je vec ostario i slabo cuje i mada su mu firmu prodali on je jos uvijek legenda i veselim se svake godine ga vidjeti i s nekim starcima popiti pice. Ima jos puno toga ali su ove dobre za poceti studiranje.
roger:
Vec par godina, pratim knjge od Bryana Litza na amazonu, ali jos nazalost nisam uspio naci cijenom povoljni primjerak, a bilo ih je i za preko 600 funti. (tiskanih, ne govorim za kindle)
Medjutim, citajuci preview na amazonu vrlo kvalitetno stivo. zagi
Goran:
Brian je majstor svog posla i trenurno jedan od najvecih majstora balistike i pionir u nekim stvarima. Trenutno radi za sebe, ugovorima je vezan za Hornday, Barnes, Berger i naravno drzavu koja je najveca musterija. Laupa je od nedavno vlasnik Bergera. Cijene su viskoke jer nma puno ljudi koji ovo kupuje a ja se pomalo zanima pa nabavljam dosta toga imama i skupljam vec dugo godina. Srecom neke i dobijem...
Goran:
http://www.bergerbullets.com/twist-rate-calculator/
Goran:
Jako je vazno unijeti sve podatke korektno jer svaka varijabla ima svoj utjecaj i mjenja sliku i konacni ishod.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju