Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (30/447) > >>

dean:
Lovac treningom stece:
 Rutinu operacije i prirodnog dometa svoje puske
 Postaje iskusan u ponasanju vanjske balistike puske
 Nema bojazni od svog kalibra; opaljenja  i trzaja puske
 Pojacava svoj streljacki domet i preciznost
 Upoznaje i stece iskustvo u gadjanju na daljinu i uticaje vjetra na putanja zrna
 Stjece vece iskustvo u poznavanju razlicitih zrna za svoju pusku
 Stjece dragocjeno znanje i iskustvo o svojoj optici i nacinu i mjestu nisanjena za datu metu
 Postaje kvalitetniji lovac koji eticno odmjeri svoje mogucnosti u datom momentu
 Postaje puno sigurniji  za sebe, druge lovce i dragocijenu divljac

OVO TREBA UGRAVIRATI NA KUNDAK PUŠKE MNOGIM "LOVCIMA" LIJEPE NAŠE...

Goran:
Dean hvala puno izgleda da ipak nije bilo bez veze ovo raditi. Hvala na podrsci. ja cu svoje nastaviti i nadam se da ce biti od neke koristi nekim lovcima. Valjda ce se ova tema na neki nacin uspjesno odraditi i biti od koristi.

Goran:
Magwin o ovim crnim barutima i nabijacama nema pojma. Opalio sam par metaka i to je sve. Nista mi se ne svidja pa sam to ostavio na miru.

dean:
Tema je super zanimljiva, ali je žalosno kaj ćemo je njegovati mi koji ionako puno pucamo. Usjeh je ako netko tko ne trenira počne pljuckati sa zračnicom, MK ili ako ima uvjete karabinom. Cilj je da svi dobro pucamo, a ne da 10 % puca dobro, te vježbamo i nas se smatra čudnima. A ostalih 90 % treba biti sram kaj uopće žele u lov a o balistici pojma nemaju. Ali je prosjek jedan prosječan lovac. 10 % iznadprosječnih i 90 % jako ispod prosječnih... Treba doprijed do ovih 90 % koji štede olova. A jedan moj "prijatelj" kaže, tko štedi olova, drek mu je od lova...

magwin:

--- Citat: Goran - 12. 03. 2009. 12:35:59 ---Magwin o ovim crnim barutima i nabijacama nema pojma. Opalio sam par metaka i to je sve. Nista mi se ne svidja pa sam to ostavio na miru.

--- Kraj citata ---

čekaj black powdera pa ćeš se malo iznenaditi.nadam se da ce bleki imat volje malo se razvezati.
on ti se baš bavi streljaštvom i oružjem na crni barut d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju