Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (295/448) > >>

Goran:
Jos koja slika,,,

Goran:
Imam nesto video materijala i kad sve povezem napravicu jedan kraci video o dogadjaju.  Imam  jos slika ali ne treba vise vidi se dozivljaj. Bilo nam je dobro i jedva cekamo iducu godinu.  Sljedece jutro nakon proslave i pozdrava krenuo sam na sjever...

Gabro:
Svaka cast Gorane!! Hvala na slikama, lijepo je bar ovako preko slika vidjeti dio ugođaja!! zagi zagi

perop:

--- Citat: Goran - 25. 03. 2018. 07:44:45 ---Puno toga novoga npr. 6.5 Creedmore uzima sve vise maha i sve vise novih strelaca sa ovim i slicnim kalibrima kao 6.5 Grendel. Vecina timova poznata od ranije novi timovi iz USA, Kanade i Australije. Puske razlicite od Tikka pa do vrhunskih pusaka optike tipicne za LR takmicenja sa FFP i nekom od taktickih koncanica. Vrijeme na dan takmicenja super  tako daje sve proslo dobro i sa dobrim rezultatima.  Pobjednik pucao AI  pusku u 300Ultra mag  nekoliko widl cats ovak put kao 7 mm LRM, 300 Fatso, 3000 Edge, 300/378 Weath Mag. 416 Barret as well.  Kao i obicno velicina ili snaga kalibar ne osigurava bolje mjesto na tabeli. Nightforce team je probao sa 28 Nosler ali su imali problem i dosta prosjecno prosli. Blaser team slabo prosao ali to je do tima a slicno i sa Swarovski team koji su pucali Kahles optics 624K. NightforceAustralia je dosao  sa APRS rucno radjenim puskama ali su slabo pucali na vjetru i nadmorskoj visini pa su sve krivili na vremenske prilike.  Nisu se snasli na terenu i gotovo.  Bili su uvjereni da ce pobjediti samom pojavom.

--- Kraj citata ---
teaa
 1liga   bravooo Gorane HVALA na slikama i i informacijama!  just just

Koji tim je imao najviše uspjeha? Ukupno gledajući tko je od 37 prijavljenih timova bio zvijezda ovogodišnjeg takmičenja "Vortex NZ Mountain Challenge Wanaka"?
 z10

Goran:
Lokalni profesionalni tim je dobio mec. Oni su svake godine dobri i zasluzili su prvo mjesto.  Scott i Partick sa juga otoka pucali sa 300 ultra mag. Scott je sve pogodio bez i jedne greske.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju