Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (305/448) > >>

grom:
Tko ti brani to?? Na kraju krajeva, pucanje u lovištu je dozvoljeno. Javiš se svojima i policiji, na pogodnoj poziciji slobodno pucaš.

deeejan:
nije tako jednostavno, bar ne kod nas. mozda opet ovisi od pp do pp.
mi smo morali odustati od one famozne provjere karabina prije sezone na srnjaka upravo zbog policije, jer nemamo uredjeno i prijavljeno streliste nego smo pucali na pogodnom mjestu ččč

grom:
Ne može vam se to zabraniti, imate zakonsko pravo. Strelište mora biti sigurno i dovoljno udaljeno od naselja.

leon:

--- Citat: deeejan - 30. 04. 2018. 15:39:09 ---nije tako jednostavno, bar ne kod nas. mozda opet ovisi od pp do pp.
mi smo morali odustati od one famozne provjere karabina prije sezone na srnjaka upravo zbog policije, jer nemamo uredjeno i prijavljeno streliste nego smo pucali na pogodnom mjestu ččč

U nas je provjera karabina obavezna, svake godine. Nemamo prijavljeno strelište, samo uredjeno ali moramo prijaviti policiji. Ne kompliciraju, policija vjeruje u nas, lovce, barem za sad.
--- Kraj citata ---

Gabro:

--- Citat: grom - 30. 04. 2018. 18:01:01 ---Ne može vam se to zabraniti, imate zakonsko pravo. Strelište mora biti sigurno i dovoljno udaljeno od naselja.

--- Kraj citata ---
Jesi siguran Grome? Dali bi to moralo bit registrirano kao strelište ili samo kazat iden ja pucat u lovište di nema nikoga? Ko to odredi da je sigurno baš tu pucat? Nisan baš siguran da je to jednostavno tako. Najjednostavnije daleko od svega, negdi u brdo ako imaš mogučnost i udri, imat sa sobom nekakvo dopuštenje za lov (lisica, svinja, hrćak, vjeverica...) tek tako da možeš opravdat boravak u terenu sa oružjem ali da si 100% legalan ne virujem baš možda griješim ispravite me ako jesam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju