Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (356/448) > >>

Goran:
s brda do mete.

Goran:
malo ambijenta

Goran:
takmicenje je trajalo cijeli dan ali smo zavrsili oko 6 na vece i onda na brzinu okrenuli dva janjca i popili 192 piva u dva sata. Skupili se da podjelimo nagrade pobjednicima i ostyali par sati u prici i legero pivo. U nedjelju je bio PRS match opet citav dan je je bila puna kuca timova.  Lijepo se proveli i druzili i razisli do iduce godine. Sljedece takmicenje za 3 -4 tjedna u Reefton NZ Alpine LR.

Goran:
Vortex Fury 10x42 LRF 5000
Novi LRF dvogled koji od nedavno koristim. Uspio sam izmjeriti jelena na 1540 m i zivot je puno laksi a mjerenje preciznjije je ovaj ludjak mjeri i na pola metra. Daje nekoliko opcija ( HCD) ali meni vazna je balisticka daljina koja odmah uracuna ugao tako da sam dobar za pucanje i brzo mogu napraviti pomake i spremiti se za pucanje.
nalovio se i napucao meta i uzivao do daske. Druzio se sa dobrim ljudima i vrhunskim strelcima koji svake godine dodju na ovo unikatno takmicenje koje se rasproda u 17 minuta za iducu godinu.  Hvala svima koji prate ove stranice i koje ovo zanima. Nekoliko nas radilo je i radi tesko da se ovo desi svake godine a najveca hvala vlasniku farme na cijoj zemlji pucamo i plasimo mu ovce i krave. Takmicenje je preko godina postalo kult a i turisticka atrakcija.

Goran:
Za Roger
Pobjednici su koristili 6.5 Creedmore sa Vortex Razor  i 338LM sa PM2 S&B
Drugo mjesto 300WM oba jedan sa Razor 4.5-27x56 a drugi sa S&B
Trece mjesto jedan sa kahles a drugi Vortex Razor 300WM & 300 Ultra.
najbolji pojedinac je imao Hardy Carbon custom gun u 28 Nosler a optike se ne sjecam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju