Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
roger:
Jos samo jedan detalj,
ako su ti grupe pogodaka manje od 4 moa, ajde stavi koju sliku od grupe mpogodaka.... he, he fre
Sala, sala!
Inace, cestitam na kompletiranju, sjajno izgleda. zagi
Pinia:
Naravno jedi master z10
Zasad šta imam slikano je ova grupica od 0.6moa ali sa prijašnjom optikom.
Bit će još slika samo da mi gužva prođe.
Sad bi volio vidit i od drugih grupe kad je ova postana hvala ::)
Marko2Marko:
--- Citat: Pinia - 21. 08. 2019. 08:58:06 ---Mogli ste malo postat te zračnice da vidimo tko šta ima. Svi znamo s čim Goran puca.. a Vi ostali?
Evo pic moje nedavno napokon (nanovo) kompletirane "zračnice"...
Tikka CTR .260 rem 20"
GRS Bifrost kundak
Vortex Golden Eagle optika
Vortex match prsteni + bubble level
Aftermarket bolt stop (smanjena akcija zatvarača)
Tier One FTR bipod
U dolasku još.. aftermarket spring kit za original okidanje.
zagi
--- Kraj citata ---
taktička puška i ftr bipod ?
a i ja sam naručio novu pušku. kod nc rado ref stretnemo se (u vrbovcu) nakon nove godine...
Pinia:
Zaboravio si napisat compact he he.
Ma to ti je all rounder puška. ;D
Nego reci šta si ti to lijepo naručio? Daj malo detalja, nemoj bit takav. Tko ti je nc rado?
Marko2Marko:
nc rado je njemački puškar koji prave sisteme https://www.nc-rado.de/ i ugrađuje američke cijevi.
ljudi prave da je ovo dobra varianta, ne previše skupa. 1200€ za sistem. druga varianta koju poznam sa USA cijevmi je dolphin gun conpany iz UK, koji ima sisteme i cijevi iz USA, ali sumnjam da je malo skuplji. od dolphina (mik maksimovič) je puno puška u hrvatskoj koje vidim na takmičenjih.
ja sam naručio puško za ftr: okrugli sistem za 223 remington jednostrelni, krieger cijev 32'', a poslao sam mu svoj prije kupljeni kundak grs x-eater i prožilac bix'n andy (on ima samo jewell). a več imam tier one bipod isti kao ti (imao bi karbonskega jer je ima veče nogice) i kahles k1050 na nightforce x-treme duty monoblock montaži
z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju