Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (389/448) > >>

Goran:
bas tako!  zagi

roger:

--- Citat: Goran - 26. 08. 2019. 03:46:47 --- Prvo odredi kalibar ili 308 ili 300 i onda se drzi odluke pa onda polako dalje i izaberi pusku. Skakati sa kalibra na kalibar ili sa TRG na Bergara kaze da ni sam ne znas sta hoces.

--- Kraj citata ---

Ili nek nam Ivan kaze okvirni budget LR pusku, sa kojim raspolaze, a onda iskusniji clanovi foruma mogu izaci s prijedlogom kakvu opremu da si poslozi.

Beskrajno reckliranje ineternet infomracija, sama po sebi je neprodukivna, kako i sam Goran veli. Vjerojatno neke clanove i nervira.

Goran:
Tesko je igrati tennis bez reketa.

Ivan75:

--- Citat: roger - 26. 08. 2019. 11:10:24 ---
--- Citat: Goran - 26. 08. 2019. 03:46:47 --- Prvo odredi kalibar ili 308 ili 300 i onda se drzi odluke pa onda polako dalje i izaberi pusku. Skakati sa kalibra na kalibar ili sa TRG na Bergara kaze da ni sam ne znas sta hoces.

--- Kraj citata ---

Ili nek nam Ivan kaze okvirni budget LR pusku, sa kojim raspolaze, a onda iskusniji clanovi foruma mogu izaci s prijedlogom kakvu opremu da si poslozi.

Beskrajno reckliranje ineternet infomracija, sama po sebi je neprodukivna, kako i sam Goran veli. Vjerojatno neke clanove i nervira.

--- Kraj citata ---

Budget je visok. Tek TRG A1 otpada.

Ne odgađam ja kupovinu radi neodlučnosti, nego birokracije. Već je trebalo biti kupljeno. A moglo bi se i prilično odužiti i dalje.

Marko2Marko:

--- Citat: Ivan75 - 23. 08. 2019. 21:23:56 ---Projekcija mi je na 600m slaba, stabilnost granična, blizu ulaska u transonični let i visoki wind drift i pad. Znači velike grupe i horizontalni pomaci na propuh. Trebao bih ići na N540...

Pravim za 300m, a na 600m što bude. Možda uopće ne pogodim metu...
--- Kraj citata ---

možeš malo razložiti zašto projekcija za 600m slaba? kako si ovo skalkulirao? zašto zrno ne bi išlo do mete?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju