Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (416/448) > >>

Goran:
Dok sam bio u lovu bilo je prilike probati i vjezbati na terenu sa 6.5 CM. prijatelj je probao po prvi put 500 m metu sa nepoznatom puskom i nakon sto sam upucao 500 m on je pogodio 3 metka malo ispod 10 cm grupa sto je fantasticno za
 nekog ko je prvi put probao pusku , kalibar i daljinu. To je oko 0.5 moa sto je odlican pocetak za bilo kakvog strelca.
Nazalost nije bilo lovne divljaci na vidiku pa smo gadjali mete.

MladenP:

--- Citat: Goran - 08. 07. 2020. 08:23:09 ---Grupna kupovima jer se Berger dugo cekalo. Lee set za punjenje i razvijanje recepture.

--- Kraj citata ---

Gorane,
ako nije kasno razgovaraj s S. Elliott (BRT) da ti nabavi Redding Body Die i Forster Ultra Micrometer Seater za tu pušku. Forstera već ima, vidio sam ovog momenta na njegovom website po cijeni AU$158.00. Reddinga izgleda ovaj moment nema ali će ga za tebe sigurno nabaviti. Od Lee zadrži Collet Die a ostatak podjeli. Usreći nekoga. Učini dobro djelo milosrđa. To će ti biti iskupljenje za nebrojne gudiniće koje si poslao na nebo.  ;) Iz početka sam imao dosta Lee matrica ali sam ih zamijenio s Redding i Forster. Ne da je Lee loš ali su Redding i Forster dosta bolji.
I, molim te prenesi Annie i Stuart-u moje pozdrave. Znam da me se još sjećaju.
Pozdrav od Mladena

Goran:
Zovnucu ga ovih dana kad stignem. Nedavno smo se culi. Stewart i Annie su dobro i zdravo i dalje rade. Trebali su doci amerikanci iz Applied Industries kod nas ali ne moze - nema letova. Trazim  i nabavljam alate za 6.5 CM i 6.5 PRC i vidjecu sta imaju pa cu uzeti. Sigurno da te se sjecaju i uvijek pozdrave.  Generacija pomalo nestaje i sa ovom zlom oko nas slabo se ko krece a takmicenja nema. Moji su prijatelji iz NZ neki dan odrzali jedno i sljedece u 11 mjesecu.Trebao sam ici u NZ ali ne moze se. Mozda se nesto promjeni do 10 mjeseca pa odletim.

Goran:
Odavde sam spijunirao zelene povrsine nekoliko popodneva ne bi li nasao dobru metu na zelenom.  Dobra pozicija za LR i odlican pregled terena medjutim nije se puno desavalo. Lijepih 6 dana u sumi i nazad na posao- nakon dva dana posla vise se i ne sjecam lova ni slobode. Trebo bi opet  malo zbrisat! Kad ti je dobro vrijeme tako brzo prolazi.

MladenP:

--- Citat: Goran - 22. 07. 2020. 22:59:53 --- Sigurno da te se sjecaju i uvijek pozdrave. 

--- Kraj citata ---

Uvijek mi je drago da me se dobri ljudi do kojih mi je stalo i dalje sjećaju. Annie je divna osoba - znali smo dugo i lijepo razgovarati. Ostala mi je u divnoj uspomeni. Pozdrav svima u BRT.
Ja I Nataša tebe i dragu ćekamo i ne gubimo nadu zbog ovom j..enog virusa.
Mladen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju