Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Goran:
Evo te famozne s kojom mnogima srce puca! neka stoji tu dok se ne pojavi novi rekorder. Nazalost samo jednom vidio u zivo a tip se nije odvajao od nje. Svi smo spijunirali njegovu metu da vidimo kako to ide kod odlikasa. Uzelo mu je 3 godine da je nabavi i napokon dobije!
Goran:
Hajmo se radje okrenuti realnim problemima i tehnilama loca na vece daljine jer u svijetu ima previse mjesta gdje je takva taktika potrebna i ponekad jedini nacin. Za one koje zanima tema je dobra i aktuelna a za one koje to ne zanima ovaj forum nudi puno alternativa i zanimljivih tema pa nek si nadje ko sta voli. Ja moram priznati imam problema kad se radi o preticanju na vecim udaljenostima ka je vjetar u istom smjeru u kome se krece divljac: cini mi se da nikako ne mogu pogoditi horizontalni pomak za manju divljac recimo lisice. Dosta cesto metak prodje za koji milimetar ispred lijinog nosa ali ipak promasim. Pogoditi vitalnu zonu divljaci velicine lopatara na 400 m nije problem ali kad se krece u svom polu kasu ili zabacuje nogama ja nikako da predvidim siguran pogodak. ne zelim pogoditi stomak i time muciti divljac nego srce/ pluca ili kroz scapulu da ga odmah zaustavim. Imam dosta dobar % pogodaka ali na ravnici gdje se ne moze blize prici moram pogoditi tocno tako da metak napravi svoje kako treba.
josip89:
pa što tako dugo
Goran:
Prvo papiri da se sve sredi jer je po zakonu sve OK ali momci u plavom nisu bili sretni pa su malo usporavali projekt onda je trebalo cekati isporuku jer je tvornica izgleda zaposlena. Tip je presretan sto je sve sredio i vidim ga ponekad na strelistu. Inace je vodoinstalater ali obozava gadjanje meta i uziva! zasto ne? Ima nas raznih tamo ali svi dijelimo strast za lijepom puskom i sitnim grupama u daljini. Onde sa prica i raspreda ko sta i kako i popije cappucino i svi kuci sretni!
dean:
Gorane, pa valjda si toliko ozbiljan da ne pucaš na divljač na 300+ metara koje se kreće....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju