Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Ry1:
Imam Vanguard u 7mm.rem.mag kojeg sam i kupio samo zato da ga koristim sezonu ili dve onakvog kakav jeste. Od njega ce na koncu ostati samo kuciste i zatvarac. Ostaje i mehanizam za okidanje jer imam majstora koji ga uradi tako da jede male Tminey za dorucak.
Koja prodavnica u Mel. ima te kundake!?
Broj telefona, koordinate..bilo sta
Goran:
Nema frke stize. Mislim da Mialls u Frankston ima ili moze hitno nabaviti a Frank O Reilly ce ti dati bolju cijenu. Sad cu zvati Davida ili Adriana da pitam. Poslacu ti telefone i adrese na privatnu poruku. Bio sam tamo nedavno i imali su tvog Milana i HS precision na zidu. To ce biti mrak kad se zavrsi.
Goran:
Ry rekose u O'reilley's da mogu nabaviti samo nazovi i reci koji model zelis. Trazi Adriana ali bilo koji od momaka ti moze pomoci.
Nek ti je sa srecom ovaj projekt.
zagi
Goran:
Ry ja sam clan na Longrange hunting.com pa pogledaj tamo kad imas vremena cake za 7mmRM i kako ovo odraditi ima par dobrih stvari sakriveno medju svim tim clancima, Sjecam se da je tip radio slicnu stvar kao i ti pa je dao par korisih savjeta. Dobar izbor kalibra to ce raditi ko lutkica na otvorenom. Koji metak si izabrao?
Kaligula:
Pitanje.
Ako se stavi al pari ova igračka koju si planiraš složiti sa jednim Steyr-Mannlicherom SSG 08 Eliteom ili SSG O4 u kompletu sa Kahlesom K-312, postoji li razlika u performansama ?
Odnosno,misliš li da je preciznije od Steyra ?
Ili Sauera SSG 3000 ?
Ne mislim na manje nego na veće distance.
500 + metara.
Pitam,zato što vjerujem da je osjetno lakše i jeftinije dobiti komplet od Steyra nego čekati da se poklope svi ovi elementi.
A vjerovatno i jeftinije.
Možda se varam,ali reci mi molim te.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju