Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Schultz and Larsen:
d1 Hvala!
Sve je pakovano metak po metak bez hladjenja cijevi. hao
Idi kod njih i nabavi, Sierre Mach-a, Palme, Bergera, Scenara i sta imaju. Pa onda zalegni i tuci. Elektronika je super!! Ne moras ici pa gledati i ljepiti tablu.
Probaj Normin Diamond Line. Isto, jako dobar. A imas visokokvalitetne caure ;)
Eeee Gorane, pa nije Schultz na Forumu od juce ;) One shot, one skill. ;) A 6,5 je prica za se, jos neispricana, forumu.
Nego, ti ode, a? Pa dje ces, ko ide sa tobom? zagi
Nosler:
Samo me D46 interesuje... d4
Schultz and Larsen:
--- Citat: Nosler - 30. 04. 2009. 00:19:26 ---Samo me D46 interesuje... d4
--- Kraj citata ---
Pa niko ga ne moze kopirati. Stvarno je metak. To sto Lapua napravi je 1liga. Proizveden 1935 a i sad naj, naj!
Goran:
S&L imas dobar i siguran set up. Imao sam i ja nekad na kratko svedski mauzer u ovom kalibru i zeznu se pa proda prijatelju. lagan za pucanje a fino obara. Rusio sam ovde s tim kengure i koze jer je municija bila odlicna i jeftina. Jutros sam sve spakovao i evo me sad na poslu par sati pa idem na aerodrom za NZL u Queenstown pa u Dart valley ako je vrijeme stabilno a ako ne negdje drugo ima par izbora za thar i divokozu. Divokoze obozavam jos od ranih dana u Crnoj Gori ,Bosni i Dalmaciji i za mene su predivna i kvalitetna divljac a brda volim. Ako bude ruzno vrijeme gore spusticemo se nize i loviti jelene. Vidio sam nedavno slike iz tvog lova na jelene a tako nesto i mi radimo samo ovaj put uljecemo helikopterom na visinu da ustedimo vrijeme ( jedan dan penjanja gore i dolje) i onda idemo uzbrdo do divokoza. Lovimo s visine sa spotterom 20-60x60 da ih nadjemo onda se polako priblizimo i nadam se pogodimo pa nazad u kamp i tako svaki dan ujutro i popodne. Kucice koje imate su prekrasne i DOC na NZL ima slicno ali mi idemo sa satorima bas u nedodjiju gdje nikog nema. Pogledaj na Google Earth i upucaj Dart River sjeverno od Queenstown nekih 100 km. sa zapadne strane pogledaj u brda oko 22 km od rijeke. Idem sa trojicom dobrih prijatelja inace lovci na jelene ( Sambar, crveni i lopatar). Bergera i Sierra koristim kao i Normine caure jer su odlicne, gotove municije Sako, Norma i Lapua ima ali ne toliko i ne bas puni izbor. Bergera VLD i Barnes i shirroco punimo za 243W. Kao i uvijek: One shot one skill day after day....
Štef:
Fina grupa Schulc, nema šta! d4 Fino si napisao da je meta na 200 metar ali nisi nam rekao koliko si bio ti daleko od te mete! Ja ništa ne vjerujem dok ne vidim, a kad vidim to svojim očima i onda ću ti teško priznat takvu grupu! happi happi
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju