Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (88/448) > >>

makimax:

--- Citat: SEJFO - 12. 03. 2009. 23:40:29 ---  KALIGULA!!!! d4
 Za sve si u pravu!!! JA sam ti iskreno u onim crvenim slovima i zbog toga ne pucam nikad preko 50.m  Moj je moto  il siguran pogodak  il ne pucam!!!  Zato i ulovim samo prehladu-al se ne sikiram -jebiga nije lov samo pucanje ima tu i sexa!!! ;) zagi hao

--- Kraj citata ---
He 50m,pucam sa zatvorene oci...
--- Citat: SEJFO - 12. 03. 2009. 23:40:29 ---  KALIGULA!!!! d4
 Za sve si u pravu!!! JA sam ti iskreno u onim crvenim slovima i zbog toga ne pucam nikad preko 50.m  Moj je moto  il siguran pogodak  il ne pucam!!!  Zato i ulovim samo prehladu-al se ne sikiram -jebiga nije lov samo pucanje ima tu i sexa!!! ;) zagi hao

--- Kraj citata ---

MladenP:
Na gađanje na veliku udaljenost treba gledati s maksimalnom simpatijom i podrškom. Nije važno  hoće li se itko od nas uključiti u disciplinu, ali tim ljudima treba dati bezrezervnu podršku. To je "testing ground" za lovački sport. Slično kao Formula 1 trke. Istina da je spektakularno, atraktivno, bučno itd, ali što će to meni ili tebi. Što ja imam od toga da se netko vrti u krugu velikom brzinom i tako sat ili dva i na kraju inkasira milijun ili dva dollara. Činjenica je da i ja i ti imamo koristi od toga. Notorna je činjenica da puno novih tehničkih rješenje koja su sada standard u autima koje mi vozimo, najprije napravljena za Formulu 1. Zatim su na trkama testirana, usavršena i danas našla primjenu u obiteljskim autima koje mi vozimo. Ista je situacija i s gađanjem na veliku udaljenost. Eksperimentira se sa cijevima, oblicima nareza u cijevi, zatvaračima i načinima funkcioniranja zatvarača i puno toga. Notorno je da vojska i proizvođači sportskog oružja imaju veliki interes i ulaganja u tu disciplinu. Ne bez razloga. I nema razloga da i mi ne pokaženo naše simpatije i podršku tim ljudima bez obzira što to nije "my cup of tea" kako bi se ovdje reklo.
Dobra vam kob. MladenP

josip89:
ee ko da ja nebi volio da i mi imamo di testirat tako što
Prvo kod nas nemaš to ni di napravit
a koliko bi jedna takova "malo" preciznija stvarčica koštala sve me strah i pomislit

Harry P.:

--- Citat: josip89 - 03. 12. 2009. 06:53:54 ---a koliko bi jedna takova "malo" preciznija stvarčica koštala sve me strah i pomislit

--- Kraj citata ---

... evo ovaj tuče na 800 metara  fre

Harry P.:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju