Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Lazar:
bogami je srna i lisica mala kad je gledas na 300m sa povecanjem od 9, a sa klasicnim lovackim koncanicama nema sanse da se puca na divljac
dalm:
8-32x50. Ima i takvih optika. Dakle, povećanje do 32 x. S time vidiš oko liji na 300 m. Provjereno.
To su optike za streljaštvo, imaju podjele na 1/8 Moa, reulaciju paralakse, tubuse kao zaštitu od bljeska sunca...daljinomjere....itd.
Nosler:
--- Citat: Stipe Šibenik - 06. 03. 2009. 20:32:19 ---
--- Citat: Nosler - 06. 03. 2009. 20:21:31 ---300m grupa od 3cm?!!! hao hao hao
Sunca ti...placem od smijeha.... hao hao
Sa puskom i naslonom,a ne nekim skripovima,stegama i koje kakvim laboratorijima?!
tkotukoga
--- Kraj citata ---
To šta nemožeš ti, a ni ja neznači da nema ljudi koji mogu, ja znam čovjeka koji pogađa na 300 metara 7 od 10 komada u metu od zračne puške. Mislim da je od oko 2o centimetra, a puca sa preuređenom pap.
--- Kraj citata ---
Ima ljudi sto brze trce,dignu vise kg od mene itd....
Nije stvar u tom!
Stvar je sto se prica o necem sto "neko drugi" moze a da ne govorim o ovom "300m-3cm" sindromu.. pa moguce je,pa oprema ovakva ili onakva...a ovamo...da ne kazem corak!! happi
Teorija je to decki....ili bajka...za sve moje godine na streljani nisam to vidjeo a nadam se da cu nekad vidjeti.
Kada dobijem grupu od 10cm na toj daljini za 3metka ja sam sretan i nadam se da cu je opet nekad ponoviti a niti sam lose strijelac niti mi je oprema losa! happi
A vi? Kolika je vasa grupa na 300m decki? z10
Huntercro:
ja bi ti mogel reć kolika mi je grupa na 30 m ali ću svakako ovih dana otić probat kako bi to izgledalo na 300 metara ako mi ne bude predaleko happi
Nosler:
--- Citat: Huntercro - 06. 03. 2009. 21:53:54 ---ja bi ti mogel reć kolika mi je grupa na 30 m ali ću svakako ovih dana otić probat kako bi to izgledalo na 300 metara ako mi ne bude predaleko happi
--- Kraj citata ---
Ja odoh sutra na streljanu...cisto da sam sebe podsjetim kako su neki komentari uf ......
Evo upravo motam metke... happi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju