Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (92/448) > >>

Zoran:
joj nista protiv pisca...

ali 70 ,0000 GLAVA  happi happi happi happi happi happi
ima i lovcki izraz to su grla?=

a da njemci idu radi tofeja van granica za potragom cic tocki  happi happi happi happi happi happi

trend pucanja na daljinu  :bunny:

USKRACENI 100% JESMO!

A šta nas je vrjeme prgazilo evo neki dan snjeg pado!  ref

proof:
da mi uvedemo novu disciplinu?

gađanje lopte za pilates na 500m

pa sad ako možete pogoditi srnjaka na toliko onda svaki metak treba pogoditi ovu veću metu. nema kotizacije, al se svaki promasaj plaća 100 kn.

Nosler:
Kad sam citao(na ovom forumu) rezultate koje kakvih takmicenja..hm....najvise su pricali oni o pucanju na daljinu sto nisu bili ni blizu vrha tablice!! fre
E sad..prenesemo to u slobodnu prirodu....a joooooooooooooooj...sto bi se proslavili!!! happi
Ovo nije cak ni moje misljenje nego cista statistika!! teaa

perop:

--- Citat: Nosler - 21. 12. 2009. 11:43:07 ---Kad sam citao(na ovom forumu) rezultate koje kakvih takmicenja..hm....najvise su pricali oni o pucanju na daljinu sto nisu bili ni blizu vrha tablice!! fre
E sad..prenesemo to u slobodnu prirodu....a joooooooooooooooj...sto bi se proslavili!!! happi
Ovo nije cak ni moje misljenje nego cista statistika!! teaa

--- Kraj citata ---
teaa
Misli mi se vrate na jednog lovca mog poznanika kojem su daljinske distance bile prozirne. U njegovim pričama prostor vrijeme i udaljenost mete bili su zanemarivi. Jedan put je pucao na 300m u neki stari štednjak mislim da je cal bio 300 WM s kvalitetnom optikom. Na žalost u tom štednjaku od tri ispucana komada nije bilo niti jednog pogotka. Loš dan ili nešto drugo? Taj tip uopće nije početnik zna pucati i ima dosta lovačkih uspjeha. Što onda reći o lovovima i lovačkom pucanju na 500 m to su za mene obične anglosaksonske kaubojske priče. dr.i dr.i fre fre fre

zagi

Max011:
Koliko do juče i hici od 200 metara bili su strašno daleki. Koliko preključe za optiku se moralo imati odobrenje i ista je morala biti upisana u oružani list. Koliko danas probija se granica od 300 metara a koliko sutra nići će strelišta gde se može vežbati za velike lovne daljine. Samo se bojim da ne ne lipše magarac do zelene trave  z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju