Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Lazar:
ovaj test sto sam cito je radjen na jednom vojnom poligonu u njemackoj i pokusavali su i sa standardnim snajperskim puskama al im optika nije bila dovoljno jaka da uoce cilj na 1600m
Lazar:
neznam jel dozvoljeno skenirat artikal i postavit ga ovdje vrlo interesantno
Ry1:
postoji ali udaljenosti koje pominjes su male u odnosu na brzinu projektila i zahtevanu preciznost. merljive su doduse ali nebitne. Isto je i sa recimo pucanjem do 1000 jardi, ne brini za to
a to levo desno...idi pusti vodu u WC i videces da rotira u suprotnom pravcu od vode u mom WC
ako imas chuchavac onda nista hao
mve:
Ry ovo što si rekao sjeverna-južna hemisfera- ima veze sa magnetskim polovima? ili?, a ima li utjecaja sama zemljina rotacija na daleke hice. Znam da je najveća pesi vjetar ali i ovo me zanima
mve:
--- Citat: Ry1 - 19. 02. 2010. 09:02:44 ---postoji ali udaljenosti koje pominjes su male u odnosu na brzinu projektila i zahtevanu preciznost. merljive su doduse ali nebitne. Isto je i sa recimo pucanjem do 1000 jardi, ne brini za to
a to levo desno...idi pusti vodu u WC i videces da rotira u suprotnom pravcu od vode u mom WC
ako imas chuchavac onda nista hao
--- Kraj citata ---
Ok onda, idem pustit vodu već sam dosta toga na :pferd: pa da dalje ne ispadam glup....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju