Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (108/448) > >>

mve:

--- Citat: Ry1 - 19. 02. 2010. 09:17:11 ---Chill out mve, nije glupo pitanje, dapace! MOji odgovori su neozbiljni jer mislim da ovde ne treba razbijati glavu oko toga. T je mozda vazno nekome ko sa Barett-om cal. 50 pokusava da na 2000m...
Sto Nosler rece postoji mnogo faktora koji uticu na proracun. Osim atmosferskih i ostalih i vreme putanje projektila do cilja, masa, aerodinamika, apecificna tezina materijala.
To sa polovima
Ispalis dva ista projektila istovremeno sa J. Pola i S. Pola na istu tacku na Ekvatoru. Oba ce da pogode istu tacku u koliko su atmosferske prilike iste ali nece pogoditi cilj u koliko zanemaris rotaciju

--- Kraj citata ---

Ajd onda mi je drago da nisam ispao glup. Zanimalo me pa pitam vas koji ste tak šta probali i imate gdje i najvažnije opremu - ZA STRELJAŠTVO NA DALJINAMA , takvu opremu da netko ne napiše nešto što bi i meni palo na pamet hao hao
Ja sam probao gađati do na 300m, nećemo o rezultatima a sve preko je meni SF niti imam optiku za  to niti imam gdje probati itd.
E sad još jedno- postoji li nešto tipa "svjetski rekord" ono službeno zabilježena najveća daljina na kojoj je netko nešt pogodio...

Lazar:
.

Lazar:
.

Lazar:
.

mve:
Kaj je ovo bog te neće????? Mislim na ovu "žutu" pušku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica