Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (117/448) > >>

Schultz and Larsen:
Najvise streljana, natjecanja.........A moze i lov, ako se mora....ceka, foke.....Puska je pre-teska za nositi u lov meni, skoro 6kg...a i kalibar nije adekvatan......za lov ima drugih....

Schultz and Larsen:
Jest, jest,  rol Najbolje je ostavit gore pri vrhu dje si bio i pokrit ceradom da prezimi. Pa onda fino, gledat sta hoda na drugoj strani doline....i udri!

HS-2000:
Zaista dobar je ovaj dalekometni "top".
Može sad jedno vojničko pitanje;Na koliko je naučinkovitiji-metara, i na koliko si najdalje pucao???
Pozdrav i to su dva pitanja.

magwin:
to je doslovno TOP!
ja ga nebi nizašta..... slL

Schultz and Larsen:
 zagi HS kuco stara.....Probano na ca.800m u gusane ploce....Inace se moze pucati na dalje, bez nekih poteskoca. Ovaj kalibar je jedini koji je razvijen, 1983, izkljucivo za snajperske namjene i vojsku. Extremno precizan i jak.... Kazu da na nekih 1000m moze da probije pancir pjesadinca...bez ikakvih teskoca....Efektivnost na nekih 1600m...a u rukama izvjezbanog i dobrog strelca sa svim faktorima pogodnim....mozda na vise.....Ja sam amater...i pocetnik.....

Inace ovakvo oruzje se prodaja kod mene naravno legalno u streljacke svrhe.....sa svom opremom koja se moze kupiti bez restrikcija. Pisao sam prije da je primjena prigusivaca legalna i kupuje se bez dozvole....Cak je sad  trend imati na pusci. Inace prigusivac daje vise prednosti za preciznost i komfor strelca i okoline...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju